16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleDe ce purta Kanye West o cagulă religioasă. Obiceiuri ale fostului cuplu...

De ce purta Kanye West o cagulă religioasă. Obiceiuri ale fostului cuplu Kim Kardashian-Kanye West

Rapperul în vârstă de 43 de ani, care s-a retras din lumina reflectoarelor în urma divorțului și a controversatei sale campanii prezidențiale, a fost văzut în Los Angeles joia trecută.

 Masca lui bizară a inclus mici găuri pentru respirație în față și două imagini ale lui Iisus, inclusiv o imagine a lui Iisus Hristos aparent mâncată de o balenă, alături de copii care purtau aripi de înger. Alte simboluri includ un zar.

 Ieșirea lui a venit chiar în momentul în care despărțirea căsătoriei se desfășura la televizor.

 Kim a fost văzută izbucnind în lacrimi în timpul episodului de joi al Reality show-ului familiei sale! Un show live – care a fost filmat anul trecut – în timp ce vorbea sincer despre destrămarea căsătoriei sale.

 Kim a sugerat că motivul divorțului de rapperul „Heartless” după aproape șapte ani de căsătorie a fost pentru că acesta ar fi „meritat” o soție care poate călători din stat în stat cu el.

 Vorbind cu surorile ei, ea a spus: „Sincer, nu mai pot face asta.

„De ce sunt încă în acest loc în care sunt blocată de ani de zile? El merge și se mută într-un stat diferit, în fiecare an, trebuie să fim împreună ca să putem crește copiii, știi? Și este un tată uimitor, a făcut o treabă uimitoare.”

 Fondatoarea Skims a recunoscut că se simte ca un „eșec” și ca o „învinsă”  pentru că acesta marchează al treilea divorț al ei după căsătoriile anterioare cu Damon Thomas și Kris Humphries.

 Kim a cerut divorțul de Kanye în februarie și, deși decizia nu a fost una ușor de luat, ea este acum în pace cu alegerea ei.

O sursă a declarat vineri pentru revista People: „Kim se descurcă grozav. Se chinuia cu adevărat în momentul în care a cerut divorțul. A fost foarte supărată în legătură cu asta și chiar nu a vrut să depună dosarul de divorț. Totuși, a parcurs un drum lung de când a cerut divorțul. Este foarte fericită și convinsă că a luat decizia corectă.”

 Insiderul a dezvăluit, de asemenea, că copiii lui Kim și Kanye – North, șapte, Saint, cinci, Chicago, trei și Psalm, doi – „se descurcă bine” și că Kanye îi vede încă „des”.

 De când perechea s-a despărțit, Kim și copiii ei au continuat să locuiască în conacul Hidden Hills pe care îl împărțea cu Kanye, în vârstă de 43 de ani, în timp ce rapperul locuia în principal în Wyoming.

 O sursă a spus anterior că Kim va rămâne probabil în casa familiei, astfel încât copiii lor să nu fie nevoiți să treacă prin stresul mutării casei.

 Un alt membru din interior a spus: „Amândoi sunt de acord că cu cât copiii suferă mai puțin stres, cu atât mai bine. Kanye își iubește copiii. Vrea să fie fericiți. Nu vrea să se lupte cu Kim pentru nimic.”

5 Lucruri Esențiale despre Kardashieni

1.      În ultimii 14 ani, Kardashienii au dominat cultura pop și au construit un brand în valoare de 2 miliarde de dolari, dar multe dintre cele mai mari reușite au rezultat din scandal.

2.      Kim a mărturisit că Kanye se simțea „neglijat” după nașterea recentă a celui de-al treilea copil al lor.Ea a detaliat două certuri pe care le avuseseră – primul cu privire la refuzul ei de a posta șase imagini dorite de el pe Instagram, al doilea după ce i-a cerut să-i găsească un Band-Aid, mai degrabă decât să-și petreacă timpul cu fiul lor.

3.      O ceartă a avut loc în noaptea dinaintea Galei Met 2019, când Kanye a declarat că rochia lui Kim este „prea revelatoare” și a spus că „sufletul și spiritul” său erau afectate de faptul că „își arăta corpul”.Obsesia lui Kanye față de forma fizică a lui Kim a fost o parte fundamentală a relației lor – el a descris-o în repetate rânduri drept „femeia sa din vis” și i-a comparat corpul cu „arta”.Prin complimentele și încurajările lui Kanye, Kim a învățat să-și îmbrățișeze corpul și a devenit suficient de încrezătoare pentru a poza nud.

4.      Cearta de la Met Gala a evidențiat tensiunea în care cei doi s-au despărțit; legătura lor inițială era acum o sursă de conflict.

5.      La fel și noua poziție religioasă a lui Kanye, pe care Kim a recunoscut-o prin referirile sale la „călătoria” și „transformarea” sa.În timp ce Kanye și-a reevaluat opiniile cu privire la manifestările evidente de sexualitate, sex premarital și avort, Kim poza nud și promova Planned Parenthood.

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...
Ultima oră
Pe aceeași temă