8.7 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleDe ce este important să folosim piese auto de calitate

De ce este important să folosim piese auto de calitate

Scurt istoric

Primul automobil, cel cu motor cu abur, a fost creat în 1769, iar ulterior, în 1806 au apărut maşinile cu motoare cu ardere internă, pentru funcţionarea acestora fiind folosit combustibil lichid. După aproape un secol au apărut autoturismele cu motor electric. Foarte rapid, industria se dezvoltă, mai ales după Al Doilea Război Mondial. În această perioadă existau, la nivel mondial, peste 500.000 de maşini. Evoluţia rapidă a utilizării automobilelor face ca, în 2007, producţia anuală mondială să fie de peste 70.000.000 de maşini. Pe viitor, cu siguranţă producătorii vor căuta să aducă cât mai multe îmbunătăţiri maşinilor, care să răspundă mai multor cerinţe precum reducerea poluării sau preţuri mai mici de fabricaţie.

Astfel, în zilele noastre, maşina personală a devenit o necesitate. Însă, chiar dacă găsim autoturisme pentru toate buzunarele, trebuie să ştim că deţinerea unui autovehicul presupune şi nişte costuri suplimentare. Tocmai de aceea este foarte important să ştim să facem investiţii în mod inteligent. Un criteriu important este ca atunci când piesele necesită înlocuite, să nu folosim produse de o calitate slabă. Chiar dacă preţul celor originale, de calitate, este puţin mai mare decât dacă le-am cumpăra la mâna a doua, investiţia se va resimţi în timp. În plus, trebuie să ţineţi cont şi de siguranţa dumneavoastră şi a celor dragi pentru că piesele de calitate presupun şi o funcţionare corectă a maşinii. Astfel, nu veţi fi în situaţia de a investi periodic în schimbarea unor produse şi veţi putea să vă simţiţi în siguranţă.

De unde să cumpărăm piese auto pentru maşinile Ford

În acest articol ne vom referi la piesele auto pentru maşinile Ford.

Producătorul american de maşini a fost în permanenţă în top 10 cele mai mari companii privind veniturile. În 2012 era pe locul 5 în lume la producţia de automobile. Anterior, în 2006, Ford a produs peste 6 milioane de maşini. Compania a fost fondată în 1903 de Henry Ford, maşinile fiind practice şi accesibile, aceasta fiind o caracteristică importantă care a adus succes firmei.

Compania este reprezentată şi în România, existând un sediu la Craiova, înfiinţat în anul 2008, producţia fiind începută un an mai târziu. În 2012 au fost produse 30.600 de maşini.

 

Astfel, dacă aveţi o maşină Ford, oricare ar fi modelul, este indicat să o îngrijiţi corespunzător.

Noi vă recomandăm piese auto Ford de la Autohut, acestea fiind de o calitate superioară, context în care nu veţi avea cheltuieli frecvente pentru acelaşi produs.

Mai mult, toate produsele beneficiază de garanţia oferită de producător, astfel că nu trebuie să vă faceţi griji că aţi făcut cheltuieli în zadar. Transportul bunurilor presupune costuri foarte mici, iar în cazul în care comanda dumneavoastră depăşeşte 399 de lei, este gratuit.

Nu în ultimul rând, dacă produsele pe care le achiziţionaţi sunt costisitoare, puteţi apela la plata în rate fără dobândă, la sediu sau online.

De asemenea, livrarea se face foarte rapid, iar produsele pot fi returnate într-un interval de 30 de zile, în cazul în care constataţi că nu sunt ceea ce căutaţi.

Dacă aveţi nevoie de consultanţă, personalul Autohut va poate ajuta în achiziţionarea produsului căutat şi, având un service auto propriu, puteţi opta pentru montajul pieselor comandate.

Cele mai citite

Țările din UE nu sunt încă hotărâte să trimită sisteme Patriot în Ucraina

Miniștrii europeni au declarat luni că analizează de urgență modul în care pot oferi mai multă apărare aeriană Ucrainei, dar nu s-au oprit la...

Joe Biden l-a asigurat pe Volodimir Zelenski că-i va trimite „rapid” ajutoare militare „importante”

Preşedintele SUA Joe Biden a promis luni, în cadrul unei convorbiri telefonice cu omologul său ucrainean Volodimir Zelenski, că va trimite „rapid” ajutoare militare...

Germania arestează trei persoane suspectate că au colaborat cu serviciile secrete chineze

Trei germani au fost arestați sub suspiciunea că au colaborat cu serviciile secrete chineze. Se pare că aceștia au predat tehnologie care ar putea...
Ultima oră
Pe aceeași temă