5.2 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleDe ce a hotărât Jennifer Lopez să rupă logodna cu Alex Rodriguez

De ce a hotărât Jennifer Lopez să rupă logodna cu Alex Rodriguez

O serie de zvonuri legate de despărțirea celor doi făceau înconjurul lumii în urmă cu doar câteva săptămâni. La vermea aceea Alex Rodriguez și Jennifer Lopez transmiteau tuturor printr-o declarație comună că trec printr-o perioadă dificilă, însă nu era vorba de o despărțire. Vestea rupturii relației lor a ajuns însă la public pe 15 aprilie, când au confirmat că s-au despărțit în cadrul unei declarații comune oferite în exclusivitate pentru Today.

„Ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni și ne dorim să rămânem așa pe viitor. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele atât pentru noi cât și pentru copiii noștri. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl facem este să vă mulțumim tuturor celor care ne-au transmis cuvinte frumoase și și-au arătat sprijinul”, se arată în declarația cuplului.

Încă de la acest anunț, lumea s-a întrebat care este adevăratul motiv care stă la baza acestei decizii. O sursă a declarat recent pentru People că decizia i-a aparținut lui Jennifer Lopez, dezvăluind și ce a determinat-o pe artistă să ia această decizie:

„Ea a insistat să se despartă. Existau mult prea multe probleme nerezolvate”, a declarat pentru People o prietenă apropiată a lui Lopez. „Ea nu mai poate avea încredere completă în Rodriguez. Este convinsă că nu este deloc în interesul ei ca să stea alături de Alex. Nu contează dacă el a fost sau nu infidel. Ea nu tolerează teama de a fi înșelată, care se afla de mult timp în jurul lor. Jennifer a mai fost în astfel de situații dificile. Nu este genul care să stea și să plângă. Îi are alături pe copiii ei și se simte foarte bine”.

Artista nu se lasă doborâtă însă de ultimele evenimente din viața ei: „Jennifer a mai fost în astfel de situații dificile. Nu este genul care să stea și să plângă. Îi are alături pe copiii ei și se simte foarte bine”.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Rusia cere Germaniei să recunoască drept genocid asediul Leningradului

Rusia a transmis Germaniei o "notă" în care cere ca asediul asupra orașului Leningrad, din timpul celui de-al doilea Război Mondial, să fie recunoscut...

Rusia cere Germaniei să recunoască drept genocid asediul Leningradului

Rusia a transmis Germaniei o "notă" în care cere ca asediul asupra orașului Leningrad, din timpul celui de-al doilea Război Mondial, să fie recunoscut...

Ciucă și Ciolacu le prezintă filialelor din București candidatul unic. Cel mai probabil este Cîrstoiu. Se așteaptă reacția Gabrielei Firea

Liderii PNL și PSD, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, se întâlnesc, marți dimineață, cu liderii filialelor din București ale ambelor partide, pentru a le...
Ultima oră
Pe aceeași temă