Credit foto Bestimage / HEPTA

De ce a hotărât Jennifer Lopez să rupă logodna cu Alex Rodriguez

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au format un cuplu timp de 4 ani și au fost logodiți vreme de 2 ani. Deși se pregăteau de nuntă, cei doi au hotărât să pornească pe drumuri separate, adevăratul motiv ieșind în cele din urmă la iveală!

Share

Bianca Ion 0 comentarii

22.04.2021 - 16:28

O serie de zvonuri legate de despărțirea celor doi făceau înconjurul lumii în urmă cu doar câteva săptămâni. La vermea aceea Alex Rodriguez și Jennifer Lopez transmiteau tuturor printr-o declarație comună că trec printr-o perioadă dificilă, însă nu era vorba de o despărțire. Vestea rupturii relației lor a ajuns însă la public pe 15 aprilie, când au confirmat că s-au despărțit în cadrul unei declarații comune oferite în exclusivitate pentru Today.

„Ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni și ne dorim să rămânem așa pe viitor. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele atât pentru noi cât și pentru copiii noștri. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl facem este să vă mulțumim tuturor celor care ne-au transmis cuvinte frumoase și și-au arătat sprijinul”, se arată în declarația cuplului.

Încă de la acest anunț, lumea s-a întrebat care este adevăratul motiv care stă la baza acestei decizii. O sursă a declarat recent pentru People că decizia i-a aparținut lui Jennifer Lopez, dezvăluind și ce a determinat-o pe artistă să ia această decizie:

„Ea a insistat să se despartă. Existau mult prea multe probleme nerezolvate”, a declarat pentru People o prietenă apropiată a lui Lopez. „Ea nu mai poate avea încredere completă în Rodriguez. Este convinsă că nu este deloc în interesul ei ca să stea alături de Alex. Nu contează dacă el a fost sau nu infidel. Ea nu tolerează teama de a fi înșelată, care se afla de mult timp în jurul lor. Jennifer a mai fost în astfel de situații dificile. Nu este genul care să stea și să plângă. Îi are alături pe copiii ei și se simte foarte bine”.

Artista nu se lasă doborâtă însă de ultimele evenimente din viața ei: „Jennifer a mai fost în astfel de situații dificile. Nu este genul care să stea și să plângă. Îi are alături pe copiii ei și se simte foarte bine”.

 

Citește totul despre:

Comentarii