Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O comandă on line la fiecare 10 secunde, în vârful campaniei de Black Friday a fost înregistrată anul acesta pentru produsele naturiste

De 2,5 ori mai multe comenzi la produse naturiste de Black Friday față de anul trecut

În total, au fost plasate în perioada Black Friday peste 3.700 de comenzi cu o medie de 15 produse pe comandă, față de 1.500 de comenzi înregistrate în 2018. Astfel, anul acesta, clienții de produse naturiste şi bio au cumpărat aproape 60.000 deastfel de produse

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.11.2019 - 14:21

Aproape 2.000 de produse, reprezentând 25% din oferta curentă, au avut reduceri de până la 90% de Black Friday pe Vegis.ro. Ofertele au generat o creștere a numărului de comenzi cu 180% față de perioada similară din 2018 și o creștere totală a vânzărilor de 135%. Valoarea medie a comenzii a fost de 160 de lei, iar media de produse per comandă – 15. Cea mai mare comandă a conținut 110 produse și a fost plasată de un client recurent din Cluj, iar cea mai mare valoare a fost de 1.800 de lei, și a venit de la un client nou, din Bistrița.

Black Friday a adus anul acesta rezultate mult peste așteptările noastre, noi estimând inițial o creștere de 30-40% față de anul trecut. Dinamica pozitivă ne-a convins să prelungim campania cu încă o zi, până duminică seara, mai ales că în perioada de vârf am înregistrat o comandă la 10 secunde. Produsele cu reducerile cele mai mari s-au epuizat în timp record, însă pe întreaga durată a campaniei am menținut discounturi de până la 80%, pentru care am asigurat stocuri speciale, a precizat Mihai Bucuroiu, fondator și director de dezvoltare Vegis.ro.

Miere de Manuka

Cele mai căutate categorii de produse au fost suplimentele și produsele alimentare, iar printre cele mai comandate produse s-au numărat probioticele, vitaminele, produsele alimentare bio și apicolele. Cele mai multe comenzi au fost plasate din București, Cluj și Brașov, de către femei (70%), iar cei mai mulți clienți au folosit dispozitivele mobile pentru acest lucru (peste 60%). O creștere s-a remarcat și la metoda de plată, unde 15% dintre comenzi au fost achitate cu cardul, o creștere de 20% față de anul trecut.

Mihi Bucuroiu

Peste 50% dintre comenzi au plecat sâmbătă din depozit și estimăm că vom finaliza procesarea acestora în cursul zilei de miercuri. Ne bucurăm să observăm că tot mai mulți români sunt interesați de un stil de viață sănătos, dar și de faptul că avem un număr tot mai mare de clienți care revin la compania noastră pentru a-și asigura acest stil de viață. Acest lucru vine ca o confirmare a strategiei noastre de a oferi produse relevante, alături de informațiile necesare astfel încât decizia de cumpărare să fie simplă și rapidă, a mai precizat Mihai Bucuroiu.

 

Comentarii