Daniel Radcliffe susține că este „extrem de jenat” de modul în care a jucat în franciza Harry Potter

Daniel Radcliffe a susținut că se simte „extrem de jenat” de interpretarea pe care a avut-o în franciza Harry Potter, în timp ce rememorează succesul proiectului.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

21.02.2021 - 17:33

 

Actorul, în vârstă de 31 de ani, avea doar 11 ani când a apărut în Harry Potter și piatra filosofală și a jucat în șapte filme ulterioare în următorii zece ani.

Într-o discuție cu  Elijah Wood, în ultimul număr al revistei Empire Magazine, Daniel a profitat de ocazie pentru a reflecta asupra abilității sale actoricești la acea vreme.

El i-a spus starului Lord of the Rings: „Este greu să separ relația mea cu Harry de relația mea cu filmele în ansamblu. Sunt incredibil de recunoscător pentru experiență. Mi-a arătat ce vreau să fac cu restul vieții mele. Să afli devreme ce iubești este cu adevărat un noroc. Sunt foarte jenat de unele dintre prestașiile mele actoricești, evident [râde], dar da, este ca și cum ai întreba„ ce părere ai despre adolescența ta? ”'

 

Daniel a adăugat că, pentru că a făcut parte din Harry Potter atât de mult timp, încât crede că este „imposibil” să exprime doar un singur sentiment pentru a descrie cum a fost.

Actorul a găsit faima internațională ca Harry Potter în franciza omonimă alături de Rupert Grint în rolul lui Ron Weasley și Emma Watson în rolul Hermione.

Filmul se bazează pe cele mai bine vândute cărți de J. K. Rowling și a avut premiera cu Harry Potter și piatra filosofală în 2001 și s-a încheiat în 2011 cu Harry Potter și religiile morții - partea 2.

În ianuarie a fost raportat că un serial TV de acțiune live bazat pe cărți se află în stadiile incipiente de dezvoltare pentru HBO Max.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii