Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor”, s-a îmbolnăvit în Republica Dominicană

Prezentatorul competiției de la Kanal D, Daniel Pavel, a mărturisit că s-a ales cu o afecțiune după cele trei luni petrecute în Republica Dominicană. Ce a pățit aflați în următorul articol.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

19.04.2021 - 16:33

Daniel Pavel filmează zilnic  în condiții de vreme extremă pentru show-ul de la Kanal D, care este difuzat de joi până duminică la Kanal D. Totul a decurs conform planurilor până în prezent, când prezentatorul s-a îmbolnăvit.

În emisiunea „Teo Show”, Daniel Pavel a dezvăluit că suferă de Surfers Eye sau Pterygium, o afecțiune cauzată de o expunere prelungită la razele ultraviolete. Pentru a se trata și proteja în același timp, prezentatorul este nevoit să poarte ochelari de protecție:

„Acești ochelari sunt ceva foarte special pentru mine. În aceste trei luni de emisiune am dezvoltat o ușoară, mică problemă pe care o depășesc: Surfers Eye. De la expunerea foarte mare la radiația ultravioletă a apărut o mică pată pe cornee. Ea se reduce acum și am nevoie de ochelari în anumite momente, sunt cadou de la colegii mei dragi de la Kanal D”, povestit acesta.

Prezentatorul „Survivor România” are o experiență de peste 12 ani în media, după ce a renunțat la cariera de ofițer în marina comercială și s-a reprofilat preferând să opteze pentru o carieră în radio și televiziune.

Citește totul despre:

Comentarii