4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleDaniel Ghiță critică luptătorii care se “chiloțăresc” la TV. Despre o ofertă...

Daniel Ghiță critică luptătorii care se “chiloțăresc” la TV. Despre o ofertă de la Kanal D

Ghiță spune însă că nu este prima ofertă pe care o primește și că a refuzat numeroase show-uri TV. “Am primit cea mai mare ofertă financiară din partea Show-ului Exatlon în România, pentru a participa la acesta, în transmisiune direct pe Kanal D. Este vorba de un format de emisiune cu diverse teme sportive, pe care îl urmăresc și în prezent cu plăcere și care promovează practicarea sportului în special la tineri. Bravo, Kanal D, pentru această alegere, în care se promovează competiția sportivă, iar tinerii sunt susținuți financiar. Însă eu am ales să refuz oferta! Nu voi publica suma de bani care mi s-a propus, pentru că ar muri de ciudă atât oile, cât mai ales lupii! Am primit oferte asemănătoare de la toate Show-urile TV. Le-am refuzat pe toate! Eu sunt luptător de performanță recunoscut astfel în întreaga lume, nu „campion” făcut și promovat de posture TV. Eu am muncit din greu să ajung la performanțe de nivel mondial. Dacă acceptam așa ceva, îmi băteam joc de munca mea. Eu sunt și rămân un adevărat luptător din circuitul K-1”, a scris Daniel Ghiță pe pagina sa de Facebook.

Acesta critică luptătorii de K1 care apar în emisiuni de divertisment. “Mie îmi este rușine de acești sportive care se chiloțăresc pe la televiziuni în emisiuni penibile, dar care nu se implicit în nimic civic! Sunt toți „civici” în fața camerelor de filmat, dar când este vorba de pădurile noastre, de Cazul Nadăș, etc. nu răspundeau la telefoane, sau nu vroiau să se implice campionii K-1. Mai nou, toți sunt campioni K-1. Este o jignire la adresa mea și adevăraților campioni din acest perstigios circuit profesionist, care au luptat aici la cel mai înalt nivel din întreaga lume și îmi este din nou rușine să văd campioni K-1 neștiuți în lumea mare a kick-box-ului, dar promovați pe la noi de posture TV prin gale, în spatele cărora sunt blaturi și plăți ascunse.
Este timpul să avem și noi gale în care să dăm șanse reale sportivilor care vor să lupte. Nu să aducem sportive slabi și netalentați, după care să ne autolăudăm că suntem campioni K-1. Unii dintre aceștia sunt creați de fostul circuit Lokal Kombat, apoi preluați și promovați de un post de televiziune prin gale plătite din bani grei, unde se fac doar bani, nu și performanță sportivă! Un luptător adevărat nu se chiloțărește la televizor în Show-uri penibile, dar pe bani grei, după care pozează în vedetă.
Am deschis o discuție pe tema asta, deoarece cred că este timpul să vă opriți să mai faceți sportrile de luptă de rușine!
Haideți să discutăm deschis, și dacă sunteți campioni K-1, cum vă credeți, veniți să luptați cu adevărații campioni.
Aceia care nu se maimuțăresc la TV! Știu că vă deranjează la maxim că vă stric combinațiile și sumele pe care le încasați de la televiziuni, dar nu îmi pasă. Voi sunteți rușinea României, că nu promovați sportul și nu susțineți tinerii talentați. O poză cu steagul național și postările cu slogane nu vă face patrioți! Mă bucur că mă copiați, dar vreau să văd că vă implicați și în acțiuni ce țin de civism și patriotism real!
Repet! La Icebucket vă înghesuiați cu toții, la Nadăș sau la manifestațiile contra defrișărilor ilegale, eram singur…
Ați fugit, campionilor de lupta pentru binele țării voastre… Discutăm deschis de acum încolo, sau rămâneți mari campioni. Și că tot am ajuns aici, arătați-mi și mie cu ce nume importante ați luptat, ca să vi se vadă valoarea!”, a mai scris Ghiță.

 

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă