Danica se distrează și pe timp de pandemie

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.05.2020 - 10:54

Cea mai de succes femeie din istoria sporturilor cu motor din America nu și-a putut stăpâni „setea” pentru adrenalină nici în izolarea impusă de pandemia de coronavirus. Danica Patrick și-a folosit ingeniozitatea și a improvizat un tobogan chiar în curtea casei sale, utilizând o saltea gonflabilă pentru a plonja în piscină.

Fostul pilot de NASCAR s-a filmat în timp ce își folosea invenția, iar imaginile postate pe contul personal de Instagram i-au uimit pe cei peste 700 de mii de urmăritori.

Bruneta în vârstă de 38 de ani este celebră în lumea motorsportului, acolo unde a stabilit mai multe premiere. În 2008, victoria sa de la Indycar Japonia a rămas singura a unei femei în această competiție. Retrasă din activitate de curând, Danica a făcut furori în NASCAR, reușind să obțină un pole position în 2013, la celebra cursă Daytona 500.

Pasionată de automobilism încă din copilărie, americanca a debutat în karting la 10 ani și a obținut trei titluri de campioană. Datorită notorietății, dar și a fizicului impresionant, Danica Patrick a jucat în mai multe reclame, a apărut în videoclipuri ale artiștilor de peste ocean și a fost pe coperta celebrei reviste Sports Illustrated.

Comentarii