Dani Oțil și iubita sa au anunțat sexul primului lor copil. Dezvăluire într-un mod neașteptat!

Dani Oțil și partenera sa de viață, Gabriela Prisăcariu, au surprins pe toți făcând marele anunț de pe o plajă din Dubai, acolo unde cei doi au preferat să petreacă Paștele. i

Share

Bianca Ion 0 comentarii

03.05.2021 - 12:09

Gabriela Prisăcariu a anunțat sexul primului ei copil, pe care îl așteaptă cu Dani Oți, la sfârșitul celui de-al doilea trimestru de sarcină.

Tânărul fotomodel în vârstă de 28 de ani și prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” vor deveni părinții unui băiețel.

Anunțul a fost făcut din vacanța pe care cei doi o petrec în Dubai, printr-o postare în mediul online. Gabriela s-a fotografiat în brațele lui Dani Oțil, iar în descrierea fotografiei a scris: „#withmyboys😍”, adică „cu băieții mei”, semn că familia lor se mărește cu încă un băiat.

 

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu de mai bine de doi ani. Cei doi au păstrat mereu discreția mai ales atunci când vine vorba despre detaliile din viața lor personală. Cu toate acestea, de fiecare dată când au luat o decizie importantă au decis ca ei să fie cei care le comunică. Dani a cerut-o în căsătorie pe Gabriela la sfârșitul lui 2019, în timpul unei vacanțe din Mexic, iar sarcina Gabrielei a fost anunțată de cei doi tot în mediul online printr-o postare pe Facebook la finalul lunii martie.

„Am tot primit mesaje de genul : “sa te vad dupa ce faci un copil daca o sa mai arati asa!” Challange accepted!”, a fost postarea prin care cei doi anunțau că așteaptă primul lor copil.

 

Citește totul despre:

Comentarii