19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleDana Nălbaru lansează Uitarea, un videoclip cinematic în regia lui Dragoş Bucur

Dana Nălbaru lansează Uitarea, un videoclip cinematic în regia lui Dragoş Bucur

Dana Nălbaru a creat şi lansat un prim capitol muzical al campaniei Redescoperă iubirea. Piesa Uitarea, cu muzica şi versurile semnate de ea a fost produsă la Londra şi a prilejuit un clip cinematic plin de emoţie în regia lui Dragoş Bucur. Cei doi artişti au creat împreună o poveste emoţionantă despre o realitate a lumii moderne în care bătrânii devin spectatori ai vieţii altora, uitând că iubirea este motorul vieţii, la orice vârstă.

Uitarea este ultima dintre cele patru piese create de Dana Nălbaru şi produse la Londra de Julian Wharton, în calitate de producător muzical. Înregistrările au fost făcute în studiourile Goldsmiths şi masterizarea s-a făcut la Abbey Road. Piesele au fost create în 2018, când Dana Nălbaru a lansat campania Redescoperă iubirea şi a avut primele întâlniri cu publicul, în Bucureşti şi la Braşov. Sute de oameni i-au confirmat de atunci nevoia omului modern de a-şi regăsi echilibrul interior, iar artista împărtăşeşte din experienţa ei şi oferă susţinere prin muzica pe care o creează, cu multă dăruire.

“Într-o zi, când ideea campaniei Redescoperă Iubirea începea să prindă contur în mintea mea, m-am gândit la viaţa omului ca la cele patru anotimpuri, toate cu frumuseţea şi farmecul lor. Aşa au luat naştere cele patru cântece şi scenarii pentru videoclip-uri cinematice, care vor face parte din Redescoperă Iubirea.” spune Dana Nălbaru.

Videoclipul cinematic Uitarea este o premieră şi pentru Dragoş Bucur, care a fost şi în rolul de regizor la acest tip special de film, pe lângă cel de producător. Personajele principale din poveste sunt jucate de actorii Florentina Tănase şi Marian Râlea. Fillmarea a avut loc la Institutul Naţional Ana Aslan.

 Videoclipul cinematic UITAREA poate fi accesat aici

Campania Redescoperă iubirea va continua cu următoarele creaţii muzicale ale Danei Nălbaru, cu implicarea ei în acţiuni menite să ducă mai departe mesajul în care crede cel mai mult, mesajul de iubire.

“Atunci când înţelegi că tot ce ai de făcut e să te laşi în iubire, întreg Universul lucrează pentru binele tău şi-ajungi să înţelegi lucruri imposibil de înţeles pentru alţii, ajungi să-ţi accesezi puterea interioară şi să fii fericit cu adevărat”, scrie Dana Nălbaru pe blogul Redescoperă iubirea, unde urmează să se vorbească mult despre cum putem face să redescoperim şi să păstrăm iubirea în vieţile noastre. 

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă