Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Credit foto: Cristina Nichitus Rancea

Dana Nălbaru lansează Uitarea, un videoclip cinematic în regia lui Dragoş Bucur

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 12.04.2019 - 16:00

Dana Nălbaru a creat şi lansat un prim capitol muzical al campaniei Redescoperă iubirea. Piesa Uitarea, cu muzica şi versurile semnate de ea a fost produsă la Londra şi a prilejuit un clip cinematic plin de emoţie în regia lui Dragoş Bucur. Cei doi artişti au creat împreună o poveste emoţionantă despre o realitate a lumii moderne în care bătrânii devin spectatori ai vieţii altora, uitând că iubirea este motorul vieţii, la orice vârstă.

Uitarea este ultima dintre cele patru piese create de Dana Nălbaru şi produse la Londra de Julian Wharton, în calitate de producător muzical. Înregistrările au fost făcute în studiourile Goldsmiths şi masterizarea s-a făcut la Abbey Road. Piesele au fost create în 2018, când Dana Nălbaru a lansat campania Redescoperă iubirea şi a avut primele întâlniri cu publicul, în Bucureşti şi la Braşov. Sute de oameni i-au confirmat de atunci nevoia omului modern de a-şi regăsi echilibrul interior, iar artista împărtăşeşte din experienţa ei şi oferă susţinere prin muzica pe care o creează, cu multă dăruire.

"Într-o zi, când ideea campaniei Redescoperă Iubirea începea să prindă contur în mintea mea, m-am gândit la viaţa omului ca la cele patru anotimpuri, toate cu frumuseţea şi farmecul lor. Aşa au luat naştere cele patru cântece şi scenarii pentru videoclip-uri cinematice, care vor face parte din Redescoperă Iubirea." spune Dana Nălbaru.

Videoclipul cinematic Uitarea este o premieră şi pentru Dragoş Bucur, care a fost şi în rolul de regizor la acest tip special de film, pe lângă cel de producător. Personajele principale din poveste sunt jucate de actorii Florentina Tănase şi Marian Râlea. Fillmarea a avut loc la Institutul Naţional Ana Aslan.

 Videoclipul cinematic UITAREA poate fi accesat aici

Campania Redescoperă iubirea va continua cu următoarele creaţii muzicale ale Danei Nălbaru, cu implicarea ei în acţiuni menite să ducă mai departe mesajul în care crede cel mai mult, mesajul de iubire.

"Atunci când înţelegi că tot ce ai de făcut e să te laşi în iubire, întreg Universul lucrează pentru binele tău şi-ajungi să înţelegi lucruri imposibil de înţeles pentru alţii, ajungi să-ţi accesezi puterea interioară şi să fii fericit cu adevărat", scrie Dana Nălbaru pe blogul Redescoperă iubirea, unde urmează să se vorbească mult despre cum putem face să redescoperim şi să păstrăm iubirea în vieţile noastre. 

Comentarii

loading...