Dacia prezintă noua generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway

Dacia vrea să-și consolideze poziția de forță de pe piața auto românească și oferă noua generație de a modelelor de succes Logan, Sandero și Sandero Stepway.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

29.09.2020 - 13:00

Dacia anunță că noile modele de succes Logan, Sandero și Sandero Stepway se vor ridica la nivelul așteptărilor clienților prin modificările estetice aduse dar și prin inovațiile tehnice propuse.

Noile modele vor fi aproape de nevoile reale ale clienților, propunând vehicule încăpătoare, fiabile, robuste și la un preț imbatabil, anunță producătorul Dacia.

Cu noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway, Dacia își reînnoiește oferta în segmentul modelelor de oraș și în cel al compactelor polivalente, pentru a răspunde tuturor nevoilor clienților particulari.

Afișând dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale vehiculelor din generația precedentă, acestea oferă, pe lângă design-ul complet nou, un plus de modernitate, de echipamente și de polivalență, fără a uita spiritul și atributele de fiabilitate ale modelelor anterioare.

Construite pe o platformă nouă, cele trei modele propun o gamă mai bogată de echipamente, beneficiază de un nivel superior de siguranță activă și pasivă și de noi motorizări, printre care o variantă cu alimentare mixtă Benzină/GPL. La toate acestea se adaugă o nouă cutie de viteze automată și o cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

Noile Logan, Sandero și Sandero Stepway reprezintă, mai mult decât oricând, cea mai avantajoasă opțiune de achiziție a unui autoturism nou din punctul de vedere al raportului prestații/preț de pe piață, spune producătorul.

Comentarii