Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: arhivă

Cutremur în lumea mondenă? „Cobra” a fost prins trăgând la altă poartă

Adrian Ilie a fost prins în offside! Faimosul fotbalist român a atacat-o la Uanderful pe detonatoarea Andra.

Share

Redacția Online 0 comentarii

22.12.2019 - 20:39

Între cel poreclit ”Cobra” și superba brunetă au avut loc îmbrățișări pătimașe și sărutări ucigașe, potrivit cancan.ro.

Adrian Ilie este unul dintre puținii jucători care s-au remarcat doar prin ceea ce au făcut pe dreptunghiul verde. A făcut istorie la toate echipele unde a fost legitimat, dar și sub “tricolor”. Iar fotbalul l-a răsplătit. A investit agoniseala cu cap, iar, în prezent, cel supranumit “Cobra” este un prosper om de afaceri.

Când nu participă la întâlniri de business sau nu se află în sânul familiei, Adrian Ilie adoră să petreacă în localurile de lux din Capitală. La fel cum s-a întâmplat și cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Reporterii cancan.ro l-au întâlnit pe fostul component al “Generației de Aur” la Uanderful, într-o formă de invidiat.

Nu alături de soție, ci, atenție, de o superbă brunetă, pe nume Andra Arin, originară din Pitești, cam-model de profesie! În localul situat pe Calea Floreasca, Adrian Ilie a „atacat-o”, pur și simplu, pe tânără. Între cei doi au urmat îmbrățișări pătimașe, sărutări ucigașe și dansuri provocatoare.

La Uanderful, Adrian Ilie și Andra Arin au petrecut aproximativ trei ore. Perioadă în care și-au dat frâu liber sentimentelor, în special pe ringul de dans. Au băut un șpriț și s-au simțit perfect din toate punctele de vedere. Într-un final, party-ul a luat sfârșit, iar ”Cobra” și focoasa Andra au părăsit respectivul local pentru odihna binemeritată.

După toate probabilitățile, Adrian Ilie s-ar fi expus și unor… consecințe. Pentru că soția lui, Dana, nu va depăși prea ușor faptul că bărbatul cu care este măritată a îmbrățișat și sărutat o altă femeie. Nu este exclus ca imaginile să provoace primul divorț din 2020! 

Comentarii