30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleCutremur în lumea mondenă? „Cobra” a fost prins trăgând la altă poartă

Cutremur în lumea mondenă? „Cobra” a fost prins trăgând la altă poartă

Între cel poreclit ”Cobra” și superba brunetă au avut loc îmbrățișări pătimașe și sărutări ucigașe, potrivit cancan.ro.

Adrian Ilie este unul dintre puținii jucători care s-au remarcat doar prin ceea ce au făcut pe dreptunghiul verde. A făcut istorie la toate echipele unde a fost legitimat, dar și sub “tricolor”. Iar fotbalul l-a răsplătit. A investit agoniseala cu cap, iar, în prezent, cel supranumit “Cobra” este un prosper om de afaceri.

Când nu participă la întâlniri de business sau nu se află în sânul familiei, Adrian Ilie adoră să petreacă în localurile de lux din Capitală. La fel cum s-a întâmplat și cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Reporterii cancan.ro l-au întâlnit pe fostul component al “Generației de Aur” la Uanderful, într-o formă de invidiat.

Nu alături de soție, ci, atenție, de o superbă brunetă, pe nume Andra Arin, originară din Pitești, cam-model de profesie! În localul situat pe Calea Floreasca, Adrian Ilie a „atacat-o”, pur și simplu, pe tânără. Între cei doi au urmat îmbrățișări pătimașe, sărutări ucigașe și dansuri provocatoare.

La Uanderful, Adrian Ilie și Andra Arin au petrecut aproximativ trei ore. Perioadă în care și-au dat frâu liber sentimentelor, în special pe ringul de dans. Au băut un șpriț și s-au simțit perfect din toate punctele de vedere. Într-un final, party-ul a luat sfârșit, iar ”Cobra” și focoasa Andra au părăsit respectivul local pentru odihna binemeritată.

După toate probabilitățile, Adrian Ilie s-ar fi expus și unor… consecințe. Pentru că soția lui, Dana, nu va depăși prea ușor faptul că bărbatul cu care este măritată a îmbrățișat și sărutat o altă femeie. Nu este exclus ca imaginile să provoace primul divorț din 2020! 

Cele mai citite

Klaus Iohannis participă la reuniunea extraordinară a Consiliului European

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa, în perioada 17-18 aprilie 2024, la reuniunea extraordinară a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, Regatul...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Cum să îți păstrezi sănătatea ochilor printr-un consult optometric regulat

Sănătatea ochilor este esențială pentru o viață de calitate. În acest sens, un consult optometric regulat poate juca un rol crucial. Află de ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă