21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleCutii poștale moderne, pentru clădiri cu mai multe apartamente actuale

Cutii poștale moderne, pentru clădiri cu mai multe apartamente actuale

Un nou concept în designul pentru cutii postale bloc își face de o vreme loc: adâncimea reglabilă. Tipul ei de proiectare o face ușor de instalat în perete, în timp ce este suficient de solidă pentru a satisface toate nevoile de corespondență și coletarie mică: e perfectă pentru vremurile noastre.

 

De ce să renunți la cutiile poștale vechi?

Clasica cutie poștală neagră sau gri din holurile blocurilor vechi tind ca să rămână o amintire. Acum ele pot să fie vesel colorate, se încearcă în clădirile noi o îmbinare estetică cu peretele unde sunt montate.

Cutiile poștale moderne, durabile și astfel construite pentru a avea garanția că nu vor rugini sau zgâria ușor.

Firma Eurometal Box oferă în prezent clienților o cutie poștală rezistentă la furt, de înaltă calitate și bine proiectată, cu cel mai competitiv preț.

În cazul cutiilor poștale de perete se poate alege între materiale diverse, cu niște performanțe de invidiat. Toate produsele de la Eurometal Box au protecție împotriva ravagiilor timpului.

E-mailurile și mesajele din mesageria instant au înlocuit o cantitate imensă de corespondență pe hârtie, dar omenirea cu greu va putea să abandoneze complet în următorii ani cutiile poștale. Facturile pentru utilități, publicațiile periodice, scrisorile importante de la organe ale administrației publice și băncile vin încă sub formă de hârtie, ca să nu mai vorbim de broșurile promoționale ale supermarketurilor.

Probabil, fiecare dintre noi este familiarizat cu acel design simplu al unei cutii de bloc, dar, cu toate acestea, cutiile sunt diferite în primul rând datorită producătorului. Unele, de exemplu, sunt deja deformate la o lună după instalare și se deschid cu o banală agrafă sau chiar și cu o ușoară lovire a palmei, în timp ce altele sunt protejate de efracție și vandalism. Deci nu este atât de ușor pe cât ai crede să te bucuri de o cutie poștală de calitate.

 

Ce este totuși… o cutie poștală?

Într-o definiție simplă este pur și simplu un container pentru pus scrisori, ziare și alte tipuri de corespondență; poștașul și destinatarul au acces direct la acesta.

Menționarea primei cutii poștale datează de prin secolul al XVI-lea. Apoi, în Florența, au fost instalate lăzi cu o fantă în partea de sus în apropierea principalelor comunități bisericești. Oricine putea astfel trimite o scrisoare anonimă informând despre un posibil inamic al poporului. Au trecut mulți ani din acea perioadă, dar în esență ideea unei cutii poștale nu a suferit modificări semnificative.

Marea majoritate a cutiilor poștale sunt fabricate din oțel. Chiar și produsele de ultimă generație sunt acoperite cu un strat de vopsea obișnuită, modelele mai scumpe primesc un strat durabil și puternic de pulbere colorată, care protejează perfect metalul cutiei poștale respective de coroziune și oxidare. Durata de viață a cutiei și siguranța corespondenței sunt totuși influențate nu atât de tipul de acoperire, cât de grosimea metalului utilizat.

Metalul poate avea o grosime de 0,5 -1 mm. Cutiile poștale, fabricate din oțel de 0,5 mm grosime sunt ieftine și, prin urmare, sunt adesea instalate în cele mai comune intrări ale clădirilor cu mai multe etaje.

Însă astfel de economii se vor dovedi păguboase foarte curând pentru persoanele ce le dețin. Oțelul subțire este foarte ușor de îndoit. Acest lucru se poate întâmpla chiar și dintr-o lovitură nu foarte puternică, de exemplu când o piesă grea de mobilier este transportată prin hol și lovește cutia respectivă din greșeală.

Devine din ce în ce mai dificil de utilizat astfel de căsuțe poștale deformate și atunci apare întrebarea referitoare la cumpărarea de cutii noi sau la repararea repetată la intervale scurte de timp a celor existente. În general, astfel de economii nu sunt de bun augur în majoritatea cazurilor.

Dacă doriți să cumpărați un produs durabil, recomandarea specialiștilor este de a acorda atenție cutiilor poștale cu o grosime de oțel de 0,7-0,8 mm sau chiar mai mult. În modelele antivandalizare, se folosește întotdeauna oțel suficient de gros. Da, astfel de produse sunt mai scumpe, dar și mai solide, păstrându-și aspectul original și asigurând siguranța poștei primite pentru multă vreme.

Intră pe site-ul cutiipostale.ro ca să îți alegi de acolo un model de cutie poștală performantă!

 

 

Cele mai citite

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...

Președintele polonez Duda ar urma să se întâlnească cu Trump

Președintele polonez Andrzej Duda a declarat că s-ar putea întâlni cu Donald Trump în timpul unei vizite la New York săptămâna aceasta, în timp...

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...
Ultima oră
Pe aceeași temă