9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleCuratatorie si spalatorie covoare la domiciliu sau la o companie specializata?

Curatatorie si spalatorie covoare la domiciliu sau la o companie specializata?

Curatarea covoarelor nu este o sarcina neaparat preferata de multe persoane. Aceasta implica o  munca nu foarte usoara si poate provoca, de asemenea, dureri de spate, de maini sau de genunchi, pentru foarte mult timp! Deci, nu este de mirare de ce multi oameni opteaza pentru varianta de curatatorie profesionala pentru a igieniza covoarele. Tocmai de aceea exista VitanClean – cea mai buna curatatorie si spalatorie de covoare din Bucuresti.

Deci, de ce continuati sa luptati pe cont propriu? Iata cinci motive pentru care este mai bine sa alegeti un serviciu profesional de curatare a covoarelor oferit de VitanClean:.

 

Este mai igienic

Sigur, solutiile de curatare a covoarelor care se regasesc in comert sunt eficiente, dar sunteti sigur ca astfel puteti scapa de toti germenii care exista in tesaturile covoarelor? Serviciile profesionale pe care vi le ofera o curatatorie profesionala se bazeaza pe masini de curatat industriale, care va asigura de faptul ca ca fiecare ultim germen este extras. Daca aveti o familie tanara si copiii dumneavoastra se joaca in mod regulat pe covoare, aceasta este o modalitate prin care stiti ca sunt in siguranta, fara germeni.

 

Nu va trebui sa va faceti griji cu privire la alergeni

Alergenii sunt substante care pot provoca reactii alergice. Unele dintre aceste substante se pot colecta in covoare si tesaturile acestora. Acestia vor incuraja astmul si alte persoane care sufera de diferite reactii alergice. Indiferent cat de des sau de bine va aspirati covoarele, pur si simplu nu puteti elimina toti alergenii. Astfel, o spalatorie covoare VitanClean Bucuresti foloseste un proces complet automatizat si profesionist certificat de standardul de calitate ISO 9001.

 

Viata covoarelor va fi prelungita

Covoarele reprezinta o investitie semnificativa. Pana la urma urmei, va trebui sa cheltuiti o multime de bani pentru a va asigura ca toate etajele din casa dumneavoastra sunt acoperite, spre exemplu. Deci, nu exista nicio indoiala ca veti dori ca mochetele sau covoarele sa aiba o durata de viata destul de lunga.

Daca le curatati singuri, este posibil sa le deteriorati accidental. Apeland la o spalatorie de covoare specializata, precum VitanClean Bucuresti, puteti elimina acest risc de pe lista. De asemenea, solutiile profesionale folosite acestia nu polueaza si nu dauneaza nici covoarelor nici mediului inconjurator – lucru certificat de standardul ISO 14001.

 

Fiecare murdarie va fi indepartata

Atunci cand curatam tesaturi si materiale moi este dificil sa eliminam fiecare pata. Produsele de curatare de zi cu zi nu sunt suficient de robuste pentru a indeparta unele pete. Dar serviciile oferite de curatatoria de covoare VitanClean Bucuresti denota o igienizare completa, fara a sta pe ganduri. Datorita produselor profesionale folosite, toate petele si semnele de pe covoarele si mochetele dumneavoastra vor fi de domeniul trecutului.

 

Fara acarieni sau praf

Acarienii proveniti din praf se dezvolta in casele noastre, daca nu sunt eliminati. Mai ales cand vine vorba de covoare, acolo este locul propice pentru dezvolarea acestora. De asemenea, sa nu uitam de faptul ca poate fi un loc potrivit si pentru dezvoltarea plosnitelor, care pot ajunge oriunde in casa. Uneori, acestea pot fi gasite in tesaturi moi din perimetrul casei, inclusiv pe podele cu mocheta sau covoare. Din fericire, o curatatorie profesionista de covoare ca si VitanClean Bucuresti poate elimina orice urma de insecte.

Inca nu sunteti sigur daca trebuie sa angajati un serviciu profesionist de curatare a covoarelor si mochetelor? Cititi din nou acele puncte si cu siguranta va veti convinge singuri. Nu exista cu siguranta o modalitate mai buna de a va curata covoarele si este cel mai bun mod de a imbunatati imediat igiena locuintei. Pentru mai multe informatii, puteti accesa platforma www.spal-covoare.ro sau puteti apela direct la 0768 654 545 sau 0724 456 000.

Cele mai citite

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...
Ultima oră
Pe aceeași temă