4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleCuratarea covoarelor iti da batai de cap? Apeleaza la Spalatorie Covoare 7Wash...

Curatarea covoarelor iti da batai de cap? Apeleaza la Spalatorie Covoare 7Wash si scapa de stres!

Covoarele au fost elemente de decor si mare utilitate de cand ne stim. Fiecare casa, uneori chiar fiecare camera contine unul sau mai multe covoare depinzand de dimensiunea lor: mari sau mici, colorate neutru sau ostentativ, pufoase sau subtiri, blanoase sau simple. Covoarele sunt acele materiale pe care le asternem pe podeaua care de obicei este prea rece pentru a fi lasata neacoperita. Le asezam pentru a ne proteja de raceala si umezeala, dar si pentru ca ofera un aspect deosebit camerelor.

Prezente in camera de zi, dormitor sau baie, covoarele ne sunt cele mai bune prietene mai ales pe timp de iarna. Ne asteapta acasa cuminti dupa o zi de munca pentru a ne intampina calde si curate. Uneori acasa inseamna sa calcam pe un covor moale in care sa ne afundam picioarele obosite sau umflate.

Desi ne infrumuseteaza casa, covoarele devin o corvoada atunci cand se murdaresc si asta se intampla destul de des. Trebuiesc spalate, aspirate sau curatate in profunzime cel putin o data pe luna. Ne place sa calcam pe ele, dar involuntar aducem pe tesatura lor praf, mizerie, microbi care se aduna si il fac sa arate pur si simplu murdar.

Curatatea covoarelor este greu de realizat atunci cand locuiesti la bloc si nu ai destul spatiu pentru a face acest lucru. Pentru a-l curata in profunzime el trebuie intai aspirat, apoi periat pentru a scoate parul uman sau de animale din el, scuturat pentru a scoate ultimul fir de praf si abia intr-un final spalat pe indelete cu multa, foarte multa apa si detergent sau alti agenti de curatare.

Covorul curat cu cheltuiala se tine. De fapt, cu timp si rabdare, energie se tine. Este greu sa faci toate aceste operatiuni intr-un apartament minuscul sau intr-o garsoniera unde se aude tot ceea ce faci si unde risti sa murdaresti podeaua sau peretii, iar rezultatul sa nu fie satisfacator.

Cum se apropie sarbatorile, toata lumea se apuca de celebra curatenie de sarbatori / iarna, dar timpul ne este la fel de limitat ca in restul anului. Un job full time, un copil si eventual un caine sau o pisica ne iau deja tot timpul. Abia mai avem timp sa dormim sau sa gatim pentru familie, cand sa gasim timp pentru a spala cum trebuie covoarele care s-au imbacsit si arata jalnic?

Atunci cand ai un copil mic in casa, aerul trebuie sa fie curatat, filtrat pentru a-ti mentine copilul sanatos si fericit. Daca mai ai si un caine sau o pisica, vai de covorul tau! Tot parul va sta pe covor, iar tu stii asta. Iti vezi si propriul par cum pica la fiecare pieptanat. Unde se duce tot parul? Evident ca pe covor. Indubitabil este singurul loc spre care zboara in cadere fiecare fir de par orice origine ar avea.  

Pentru a sta linistit de sarbatori, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la o spalatorie profesionista care sa faca aceasta miraculoasa si meticuloasa operatiune in locul tau. De altfel, poti apela cu incredere la 7Wash din Bucuresti pentru a scapa de stres si munca epuizanta.

 Ce reprezinta 7Wash?

7Wash este o spalatorie covoare Bucuresti care iti promite sa nu te dezamageasca si sa efectueze cu succes curatarea si spalarea covoarelor in locul tau. Este acea echipa de oameni profesionsti care chiar stiu ce fac si care iti vor trata covorul cu atentia si rabdarea pe care o merita, de parca ar fi chiar al lor. Poti sta linistit dupa ce iti lasi covoarele pe mana lor. Poate ca nu le vei recunoaste cand le vei primi, dar este bine sa iti asumi riscul.

De ce sa apelezi la 7Wash?

Stresul si oboseala vietii moderne sunt motive destul de intemeiate pentru a apela la o echipa de oameni profesionisti sa faca toata treaba neplacuta in locul tau. Cui ii mai place in ziua de azi sa isi toceasca genunchii spaland, frecand covorul favorit si la final tot sa nu arate bine?

Sa nu mai vorbim de faptul ca spalarea acasa a covoarelor de cele mai multe ori ii ofera un miros neplacut, statut. Cine isi doreste un astfel de miros persistent in casa? Nimeni! De ce miroase de obicei asa? Deoarece limpezirea, scoaterea murdariei si a detergentilor din covor nu se face la un nivel profesionist, in masini speciale de spalat si apa murdara ramane in tesatura.

Pe de alta parte, sa presupunem ca ai reusit sa iti speli covorul si ai scos toate substantele folosite din el. Unde il usuci? Un covor proaspat spalat ia si doua zile sa se usuce, timp in care apa curge neincetat din el. Ce te faci la apartament? Il usuci in balcon? Nu prea cred ca e o idee buna. S-ar umple de praf din nou.

Poate nici nu ai timp sa iti dedici weekendul unei astfel de activitati plictisitoare si epuizante. Cel mai bine este sa platesti si sa lasi pe altcineva sa faca asta in locul tau. Vei fi sigur ca rezultatul va fi atat curatenia si igienizarea covorului, dar si o mireasma placuta, sanatoasa pentru casa ta.

Ce servicii iti ofera 7Wash?

Am tot vorbit despre covoare. Adevarul este ca romanul este fascinat de material, tesaturi si de décor interior, mai ales de cel traditional, asa ca in casa a o sa gasesti mai multe feluri de material: covoare si covorase, mochete si canapele confortabile.

Toate aceste lucruri contin o tesatura in care praful si murdaria ajung chiar daca noi sustinem ca avem mare grija de ele. Copiii mici si animalele de casa nu stiu sa protejeze lucrurile astfel incat se pot intampla tot felul de accidente: lichide si mancaruri care pateaza foarte repede si usor ajung unde nu ar trebui. De cele mai multe ori canapeaua are cel mai mult de suferit pentru ca adoram sa ne uitam la televizor sau sa citim mancand ceva delicios si care pateaza stand pe canapea. Mereu ne gandim ca doar nu o sa ne pica din mana sau din gura mancarea – imposibilul se intampla si frumusetea de canapea arata distrusa.

Nu trebuie sa ne grabim sa cumparam alta de la magazin, ci mai degraba sa incercam sa reparam lucruri deteriorate. Astfel, o mocheta, o canapea sau un covoras patat nu inseamna capat de lume cand Spalatorie Covoare 7Wash ne asteapta cu bratele deschise.  

7Wash ne ofera urmatoarele servicii:

  • Curatatorie covoare – atunci cand aerul devine irespirabil si aspectul este prafuit, spalatoria de covoare 7Wash ne sare in ajutor cu servicii de curatatorie cu cea mai mare grija pentru produsele de suflet ale clientilor sai.
  • Curatare mocheta – mocheta favorita nu merita aruncata la gunoi doar pentru ca arata oribil de murdara sau patata. 7Wash ii va scoate fata folosind produse profesionale care sa nu o deterioreze.
  • Curatare covoare la domiciliu – ce poti face cand nu poti pleca de acasa cu covorul sau nu ai timp de pierdut in trafic? Suni si chemi echipa sa iti curate covorul la domiciliu. Cat de simplu e in lumea moderna in care traim…
  • Curatare canapele – nicio canapea nu este o cauza pierduta atunci cand 7Wash isi sufleca mainile si se apuca de treaba. Totul iese bine, curat si parfumat.

Ce are 7Wash special?

In primul rand, spalarea unui covor la o spalatorie nu se compara cu spalatul acasa din niciun punct de vedere. Toate materialele sunt diferite, tehnica difera si este normal ca intr-un sistem industrial totul sa iasa ca la carte, pe cand acasa sa dam rateuri.  

Mai stii cum era sa aspiri covorul de cateva ori si la final cand il clatini putin, tot sa iasa praf din el? Poate ca nu mai este cazul sa faci asta si sa ii lasi pe profesionisti sa isi faca treaba cum stiu ei mai bine. Folosind un aparat numit desprafuitor de covoare, 7Wash iti asigura eliminarea excesului de praf de pe covoare. Poti sta linistit si copilul se poate juca in voie pe covor, asa cum ii place sa faca in fiecare zi.

Vorbeam mai sus de spalatul de mana care nu ofera cele mai inalte rezultate, tocmai pentru ca limpezitul covorului nu se face eficient si suficient. 7Wash vine in sprijinul acestei idei cu o masina automata de spalat covoare care foloseste atat apa, cat si  detergent care sunt special conceputi sa se potriveasca oricarui tip de material. Aceste produse special vor inlatura eficient petele si  murdaria lasand covorul al fel de luminos ca la achizitie.  

De asemenea, centrifuga profesionala va stoarce foarte bine si imediat apa din covor sau mocheta.  Uscarea este dificila atat la apartament, cat si la casa deoarece dureaza ore intregi si uneori nici dupa doua zile covorul nu este complet uscat. 7Wash foloseste un dispozitiv special denumit dezumidificator covoare pentru a usca rapid si eficient in spatiu interior covorul mult-iubit.

Ce alte beneficii iti ofera 7Wash?

Experienta de 8 ani in domeniu face din angajati mai mult decat profesionisti. Ei vor sti cu siguranta cum sa scoata cele mai incapatanate pete din lucrurile tale dragi redandu-le stralucirea si farmecul de odinioara.

Serviciile oferite de Curatatorie Covoare Bucuresti 7Wash includ ridicarea si returnarea covoarelor in caz ca iti faceai griji despre cine se va ocupa de asta din moment ce esti un om atat de ocupat. Probabil te gandesti si la pret. Ei bine, pretul se calculeaza la metru patrat si poti gasi lista detaliata pe site.

Care sunt etapele curatarii la 7Wash?

1.     Analiza covoare

2.     Desprafuire covoare

3.     Spalare in masina automata

4.     Clatire

5.     Stoarcere

6.     Uscare

7.     Aspirare si periere finala

Ce poate fi mai usor decat sa scapi de grija covoarelor atunci cand o echipa iti apare la usa sa le ia si tot ei ti le aduc curate si proaspat mirosind inapoi? Tot ce ai de facut este sa ne contactezi!

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă