13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleCumpără Biostem sau Biobran! Ajută-ți organismul să se mențină sănătos! (P)

Cumpără Biostem sau Biobran! Ajută-ți organismul să se mențină sănătos! (P)

Există însă situații în care oricât de mult am încerca să ne protejăm sănătatea, tot nu reușim. Există foarte mulți factori care contribuie la deteriorarea ei, unul dintre ei fiind stresul, de care ne  este foarte greu să scăpăm.

Atunci când boala pune stăpânire pe organismului nostru, suntem nevoiți să căutăm cele mai bune soluții pentru a putea lupta contra ei.

Una dintre cele mai nemiloase boli ale acestui secol este cancerul. Acesta afectează un număr de persoane îngrijorător de mare. Potrivit statisticilor, numărul bolnavilor de cancer crește de la an la an, iar această realitate dureroasă ne determină să căutăm cu disperare cele mai bune soluții pentru a învinge această boală nemiloasă.

Pentru a veni în sprijinul celor afectați de această boală și nu numai, specialiștii Bionatura au creat un supliment alimentar revoluționar numit Biostem.

Acest produs contribuie la detoxifierea, protejarea, activarea și regenerarea celulelor stem din măduva osoasă. Este unicul supliment natural 100% românesc care ajută celulele stem din măduva osoasă.

Biostem are o mulțime de beneficii asupra sănătății organismului, care merită amintite:

–        Protejează organismul contra reacțiilor adverse provocate de ședințele de chimioterapie și radioterapie;

–        Contribuie la stimularea producerii de celule T;

–        Întărește sistemul imunitar foarte slăbit după ședințele de chimioterapie sau radioterapie;

–        Are efecte antioxidante;

–        Este un foarte un adjuvant în cazul diferitelor tipuri de cancer: osos, de prostată, de sân, pulmonar, testicular etc.;

–        Îmbunătățește funcțiile musculaturii, de aceea este indicat persoanelor care suferă de distrofie musculară;

–        Este un foarte bun adjuvant contra infertilității;

–        Reglează glicemia, deci este foarte bun pentru cei ce suferă de diabet;

–        Reface organismul în perioada de covalescență;

–        Vindecă foarte rapid cicatricile cauzate de intervențiile chirurgicale etc.

Biostem poate fi administrat în caz de:

–        Diabet;

–        Depresii, insomnie;

–        Alzheimer sau Parkinson;

–        Poliartrită reumatoidă;

–        Cardiomiopatie ischemică, hipertensiune arterială;

–        Fibroză pulmonară;

–        Afecțiuni oftalmologice;

–        Hemoroizi;

–        Afecțiuni dermatologice etc.

Biostem joacă un rol important în regenerarea celulară

Ritmul de viață alert și stresul ne afectează celule, iar acestea nu mai funcționează normal. Prin urmare, organele încep să nu mai funcționeze cum trebuie, iar celulele nefuncționale le înlocuiesc pe cele funcționale. Însă ingredientele active din compoziția Biostem (gheara mâței, MSM pulbere, zeolit,urzicaalbă, glucozamină, mesteacăn, aloe ferox, soc, coada calului, ganoderma lucidum, astragalus, echinacea, gheara diavolului, alga Afa, spirulină, pudră de chloerella) acționează sinergic și sprijină regenerarea celulelor din organele afectate,  protejându-le pe cele funcționale.

Biostem sprijină diviziunea celulelor stem din măduva osoasă și întărește sistemul imunitar. De asemenea, contribuie la regenerarea sistemului nervos și la funcționarea corespunzătoare a ficatului.

Biostem are două componente: Biostem Protector și Biotem Activator. Prima sprijină detoxifierea și protejarea organismului, întrucât ingredientele active au proprietăți regenerante, hepatoprotectoare, antitumorale etc. Cea de-a doua componentă sprijină regenerarea organismului și activarea producției de celule stem.

După cum se poate observa, datorită acestui produs revoluționar îți poți ajuta organismul să se mențină sănătos.

Biostem nu este însă singurul produs natural pe care-l poți folosi pentru a menține sănătatea organismului. Și Biobran face parte dintre suplimentele naturale care întăresc sistemul imunitar și ne sprijină în lupta contra cancerului.

În compoziția acestui produs natural se află o fibră alimentară extrasă din tărâțe de orez, numită Arabinoxilan ( MGN-3), ce stimulează sistemul imunitar slăbit.

Această fibră este extrasă din tărâțe de orez printr-un proces de hidroliză parțial enzimatică. Este un proces unic prin intermediul căruia se obține o fracțiune moleculară parțial solubilă, care sprijină absorbția în intestin.

Hidroliza se face cu un extract din ciupercă terapeutică Shiitake, cu un puternic efect antitumoral.

Datorită faptului că are în compoziția sa Arabinoxilan, Biobran poate susține în mod natural funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar. Dacă este administrat conform prospectului, acest produs crește activitatea limfocitelor- Celulele B, T și mai ales NK. O singură celulă NK poate anihila 27 de celule canceroase.

Ca și Biostem, Biobran este un foarte bun adjuvant în cazul afecțiunilor canceroase de orice tip sau stadiu. De asemenea, ameliorează efectele negative ale ședințelor de chimioterapie, radioterapie, citostatice.

Așadar, Biostem și Biobran reprezintă două soluții ideale la care poți recurge pentru a-ți menține organismul sănătos.

Mai multe detalii pe Bioo.ro

Cele mai citite

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

Trump a declarat că Israelul trebuie să „încheie” războiul din Gaza pentru că pierde mult sprijin la nivel internațional

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat, într-un interviu acordat unei publicaţii israeliene, că Israelul trebuie să "încheie" războiul din Fâşia Gaza, deoarece pierde...
Ultima oră
Pe aceeași temă