Cum vrea să treacă Giulia Tosi peste pandemie

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.03.2020 - 10:29

Recunoscută pentru simpatia pe care o poartă campioanei ultimilor ani din Serie A, fotomodelul italian Giulia Tosi a povestit pe Instagram un gest la care a recurs pentru a uita de pandemia de coronavirus.

„Astăzi m-am machiat după multe zile și m-am îmbrăcat așa cum aș fi făcut-o dacă aș fi putut ieși afară. Mi-am luat noua geanta favorită, pe care nu am apucat încă să o folosesc. Dar nu voi merge nicăieri. De fapt, în 5 minute voi reveni la pijamale sau la un tricou larg. Am vrut să fac ceva diferit de gătit, curățenie și TV. Unii vor spune că e ceva stupid, dar nu-mi mai pasă. Sunt cu gândul la victime și am donat toți banii pe care mi i-am permis. Acum rămâne doar să aștept ca asta să treacă”, a scris Giulia pe Instagram.

Bruneta în vârstă de 27 de ani a mărturisit recent că dintre toți fotbaliștii „Bătrânei Doamne” are o slăbiciune pentru superstarul portughez Cristiano Ronaldo: „El este preferatul meu, de când s-a transferat la Torino visez să-i fur un autograf”.

Juventus Torino, campioana en-titre și liderul la zi din Serie A, a confirmat 3 cazuri de coronavirus în lot. Este vorba despre Daniele Rugani, Blaise Matuidi și Paulo Dybala.

Comentarii