10.7 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum te poate ajuta un anticariat de carti sa ai bani pentru...

Cum te poate ajuta un anticariat de carti sa ai bani pentru vacanta?

Teoretic, nimic nu poate impiedica rezervarea, insa in practica, lipsa banilor poate sa provoace dificultati. Presupunand ca nevoia de bani este stringenta, insa in casa exista o biblioteca cu multe carti pe care nu mai intentionezi sa le recitesti, solutia este la indemana.

Exista locuinte in care biblioteca este un accesoriu pur decorativ, in care sunt asezate sute de carti care nu vor mai fi deschise niciodata – din lipsa de timp, au mai fost citite si multe alte motive asemanatoare. Cartile respective se pot transforma in banii necesari unei vacante de vara!

Singura conditie necesar de indeplinit de catre proprietar consta in a contacta un anticariat pentru a le vinde. Este o abordare matura, care va avea consecintele asteptate doar in anumite situatii:

– anticariatul trebuie sa fie unul serios, ai carui evaluatori sa aiba experienta;
– trebuie sa existe capacitatea de a se achizitiona un numar mai mare de carti;
– sa poata achizitiona carti din orice categori, indiferent de anul in care au fost tiparite.

Un anticariat cu experienta, care urmareste performanta business-ului, va face continuu achizitii, cumparand sute si chiar mii de carti de la un singur vanzator. Mai mult decat atat, isi face cunoscuta aceasta intentie prin anunturile pe care le publica, de tipul “cumparam carti de orice fel”.

 

De ce este avantajos sa se contacteze un anticariat pentru vanzarea cartilor?

Motivele sunt numeroase, fireste, banii obtinuti pe loc numarandu-se printre cele mai importante. Sumele de bani care se obtin pot fi semnificative daca se vand carti rare, cu autograf sau daca se vand multe carti in acelasi timp. Foarte important este ca la vanzarea cartilor sale, proprietarul poate sa negocieze cu evaluatorii si in situatia in care nu ii convine pretul propus, sa nu vanda.

Pe de alta parte, pentru ca tranzactia sa poata fi materializata, evaluatorii se deplaseaza acolo unde sunt solicitati, chiar si dupa ora 17, si in timpul zilelor libere de la final de saptamana – practic, tranzactiile pot fi realizate de luni pana duminica.

De asemenea, foarte important este ca un anticariat cu experienta, precum Anticariat-Carti.com poate sa achizitioneze orice tip de carte, orice tip de subiect, orice editura si orice an de aparitie. Prin urmare, proprietarii de carti pot sa vanda de la carti cu subiecte usoare, pana la albume de arta si, bineinteles, carti cu subiecte stiintifice sau carti de istorie, biologie, arte si multe altele.

In concluzie, o vacanta nu este la o distanta de neatins atat timp cat pot fi identificate solutii care sa asigure bugetul. Pana la urma, vacantele cele mai frumoase sunt acelea care de la organizare si pana la ultima zi contin si o doza de adrenalina.

Cele mai citite

Turcia întârzie încheierea acordului de deminare în Marea Neagră între România, Bulgaria și Ucraina

Acordul tripartit pentru deminare în Marea Neagră, încheiat în ianuarie cu România şi Bulgaria, nu a intrat încă în vigoare din cauza lipsei ratificării...

Analiza măsurilor Guvernului PSD: Dovada că acestea au dus la creșterea cifrei de afaceri din industrie

În ultimele luni, cifra de afaceri din industrie a României a cunoscut o creștere semnificativă, iar acest lucru nu poate fi neglijat. Datele furnizate...

Demitere suspectă a vicepreședintelui grupului GRAMPET. Investitori ruși ar încerca să cumpere fabrici din România

Președintele grupului GRAMPET, Gruia Stoica, un foarte important transportator feroviar privat de marfă din România, a transmis că l-a demis pe vicepreședintele grupului, Călin...
Ultima oră
Pe aceeași temă