7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleCum te îmbraci la prima întâlnire? 5 sfaturi

Cum te îmbraci la prima întâlnire? 5 sfaturi

Ați vorbit online sau v-ați cunoscut la o petrecere, iar acum urmează să aveți prima întâlnire oficială? În mod sigur, ești emoționată și vrei ca totul să decurgă așa cum îți imaginezi.

Probabil că visezi la momentul în care vă veți întâlni, îți creezi potențiale scenarii în minte și te întrebi despre ce veți discuta. În plus, știm că te gândești aproape obsesiv la ce ținută vei purta în acea zi.

Oare este bine să fii provocatoare și sexy? Cuminte și conservatoare? Creativă și cool? Ei, bine, nu există un răspuns universal. Totuși, există câteva criterii pe care ar fi indicat să le iei în calcul. Iată care sunt acestea!

1. Ține cont de locul în care veți merge

Primul lucru pe care trebuie să îl iei în calcul atunci când alegi ținuta pentru prima întâlnire este locul în care vă veți întâlni. Chiar dacă ți-ar plăcea să porți tocuri înalte, dacă urmează să vă plimbați prin parc, este clar că acestea nu reprezintă cea mai bună idee. Optează, în schimb, pentru o pereche de pantofi sport chic.

În egală măsură, dacă potențialul iubit a ales pentru voi un restaurant rafinat, încearcă să respecți un dress code potrivit ocaziei și momentului din zi.

Astfel, te vei asigura că nu dai greș niciodată!

2. Nu încerca să pari diferită față de cum ești în mod normal

Multe femei consideră că trebuie să facă un efort imens pentru a găsi o ținută complexă, softisticată și surprinzătoare pentru prima întâlnire cu un bărbat.

De fapt, majoritatea domnilor preferă să vadă în fața lor versiunea ta reală, de zi cu zi. Nu este nevoie să te îmbrac elegant, dacă de regulă porți doar colanți și tricouri. La fel, nu trebuie să adopți o ținută foarte conservatoare, dacă obișnuiești să ai un stil vestimentar sexy în viața de zi cu zi.

3. Adoptă o ținută îngrijită și fresh

Chiar dacă adori acea pereche de dresuri de damă și crezi că te avantajează, evit-o la prima întâlnire dacă este agățată sau ruptă într-un anumit loc. Dacă ai nevoie de ciorapi de damă noi, comandă online o pereche pe gustul tău.

De asemenea, chiar dacă ai o rochie preferată pe care ai dori să o porți, alege altceva în cazul în care aceasta nu este 100% curată și fresh. Este întotdeauna mai important să ai un outfit îngrijit decât să porți o anumită piesă vestimentară!

4. Nu lăsa moda să stea în calea distracției

Bărbații sunt diferiți și au preferințe diferite când vine vorba despre femei, însă un lucru este sigur: nimeni nu preferă aspectul fizic în detrimentul stării de bine!

Cu alte cuvinte, la prima întâlnire, poartă haine confortabile, care să-ți ofere libertate de mișcare, mai ales dacă știi că veți face o activitate fizică. Dacă ieșiți cu bicicletele sau urmează să străbateți tot orașul pe jos, îmbracă-te corespunzător și nu lăsa moda să stea în calea distracției voastre!

5. Mergi pe combinații clasice, cu un twist personal

Dacă încă nu știi cu ce să te îmbraci la prima întâlnire, îți putem oferi câteva sugestii. Optează pentru o ținută clasică, formată din piese vestimentare și accesorii simple, dar care să te avantajeze și să îți exprime personalitatea.

De exemplu, poartă o rochie midi și o pereche de teniși, o rochie maxi și sandale romane, o pereche de jeanși cu talie înaltă și un crop top sau o fustă cool, un hanorac oversized și o pereche de sneakerși.

Nu în ultimul rând, îmbracă-te și machiază-te exact așa cum o faci de obicei și nu încerca să experimentezi special pentru prima întâlnire. O ținută care îți oferă încredere în sine și naturalețe valorează mai mult decât o ținută complexă care nu te reprezintă!

Cele mai citite

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...
Ultima oră
Pe aceeași temă