12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum să scapi de singurătate și să atragi dragostea pe un site...

Cum să scapi de singurătate și să atragi dragostea pe un site de dating online

În primul rând, trebuie să știi că nu ești singurul care simte asta. Acest sentiment de singurătate este apăsător uneori, pentru că te face să ai o mulțime de gânduri negative. Poți scăpa de sentimentele de singurătate destul de ușor dacă faci o schimbare în viața ta. Pentru asta poți începe prin a cunoaște oameni noi, prin conversații pe site-urile de dating online.

Statisticile arată că numeroși oameni singuri folosesc site-urile de dating online mai mult ca niciodată. Acestea le pot oferi posibilitatea de a găsi cu ușurință acea persoană de calitate în viața lor. Având în vedere și situația globală creată de pandemie, este clar că ei nu trebuie să stabilească o întâlnire imediat, ci mai întâi să converseze o perioadă destul de lungă de timp pentru a se cunoaște. În acest fel lucrurile devin pe parcurs mai clare, iar șansele ca în final întâlnirea să fie plăcută sunt mai mari.

 

Cum să impresionezi și să cucerești pe cineva online?

Începerea conversației cu un salut trebuie să fie cât mai interesantă. Conform unui sondaj de opinie realizat pe 1.500 de utilizatori de pe site-urile de dating:

– 47% dintre ei au răspuns că ar prefera ca salutul să fie simplu, frumos și plin de umor, iar conversația să înceapă cu un compliment
– 38% dintre ei au spus că preferă să primească întâi un compliment și apoi conversația să continue cu replici amuzante
– 29% preferă un salut general
– 21% vor să înceapă ei conversația
– 10% dintre ei nu sunt încântați de salutul prin emoticoane, acesta fiind cel mai prost mod de a începe conversația.

Nu este un secret că unii oameni au mai mult succes pe site-urile de dating online decât alții. Cu toate acestea, există câteva trucuri bune prin care poți impresiona mai mult pe site:

– Răspunde sincer și cu umor la întrebări
– Nu spune niciodată cu câte persoane ai conversat pe site în 1-2 săptămâni; poți spune 20, pentru a fi puțin amuzant
– Nu te simți vinovat pentru că vorbești cu mai multe persoane sau ai mai multe întâlniri pentru a-ți vedea compatibilitatea; este normal să faci asta, cu sinceritate și respect, pentru a alege persoana potrivită
– Când simți că ai găsit ce ți-ai dorit, poți renunța la conversațiile cu alte persoane de pe site
– Nu exagera cu lauda de sine, pentru că așa nu vei atrage atenția cuiva, ci din contră vei deveni plictisitor; pentru a impresiona fii mai bine un om reținut, calm, atent, modest și cu bun simț.

Cum poți vedea dincolo de măștile sociale ale oamenilor de pe site

Fii curios dacă vrei să afli cât mai multe aspecte despre cineva. Nu ezita să pui întrebări, să ai un mod de comunicare prin care să captezi atenția, dar prin care să afli și ce te interesează despre cineva.

Pentru a stârni nivelul de interes, nu uita să scrii la profilul pe care ți l-ai creat pe site și câteva lucruri despre tine. Din momentul în care ai completat profilul de dating în acest fel, vei observa că vei începe să primești mult mai multe mesaje și întâlniri.

În plus, contează și fotografia de la profil. Reține că primul lucru care atrage atenția este imaginea ta. Atracția fizică este cea mai importantă în absența interacțiunii sociale.

Întâlnirile online s-au schimbat în mod evident în ultima perioadă, dar distanța fizică este unul dintre cei mai puternici indicatori dacă două persoane se vor întâlni și vor forma un cuplu. Aproximativ jumătate din relațiile romantice de pe fdating.com s-au format între cei care trăiesc relativ apropiați unul de celălalt.

Cum pot oamenii să-și găsească dragostea chiar și pe fondul pandemiei globale?

Acest lucru se poate face în siguranță dacă se optează inițial pe o întâlnire video, astfel cele două persoane pot interacționa mai bine decât pe site sau la telefon. Alte persoane sunt mai directe și chiar au curajul de a cere dovezi ale rezultatelor testului Covid-19 înainte de o întâlnire față în față.

La prima întâlnire este clar că ar trebui păstrată distanța socială. Dacă întâlnirea are loc afară, de exemplu într-un parc, atunci riscul transmiterii coronavirusului este mai mic. Plimbarea în natură este cea mai bună alegere la prima întâlnire, urmată de un picnic la aer curat.

Purtarea măștii faciale la întâlnire ar fi o soluție, dar poate crea anxietate, pentru că este greu să analizezi expresiile faciale ale unei persoane așa, deci va fi greu de evaluat stările și sentimentele create.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă