11.1 C
București
marți, 26 octombrie 2021

Cum să reîncarci rapid şi sigur cartela Vodafone

Cartela Vodafone îţi oferă toate serviciile de date şi voce ale companiei de telefonie mobilă, fără perioadă contractuală, cu libertate totală în ceea ce priveşte costurile. Atât pentru numărul de bază, cât şi pentru telefoane secundare personale sau ale celor dragi, cartela PrePay este alegerea potrivită. Iată care sunt cele mai rapide, simple şi sigure metode de reîncărcare Vodafone.

Din contul de client

Orice utilizator îşi poate crea un cont pe site-ul companiei. Logarea se face cu adresa de e-mail sau numărul de telefon din reţea. Pe pagina dedicată clienţilor ai la dispoziţie o mulţime de informaţii despre telefoane, accesorii şi oferte de voce şi date. Trebuie să alegi secţiunea de servicii şi tarife dedicate cartelei reîncărcabile. Acolo introduci numărul pe care doreşti să-l încarci, valoarea în Euro şi vei fi redirecţionat către un portal de plată securizat. Introduci datele cardului, confirmi plata şi în câteva secunde creditul de pe cartelă devine de valoarea pe care ai ales-o.

Fără cont, de pe site-ul companiei

Indiferent că eşti sau nu client Vodafone sau că ai sau nu cont, site-ul oficial al companiei îţi permite reîncărcarea unei cartele PrePay. Trebuie să intri în aceeaşi secţiune de servicii şi tarife pentru cartelă, să introduci numărul de telefon pe care îl încarci şi să alegi valoarea în Euro. Transferul se face automat către portalul securizat de plată, unde introduci datele cardului şi plăteşti în siguranţă. Îndată după confirmarea plăţii primeşti un mesaj pe numărul încărcat cu noua valoare a creditului.

De pe un site dedicat

Dacă nu doreşti să cauţi printre butoanele site-ului oficial al companiei, ai la dispoziţie o varietate de site-uri care se ocupă exclusiv cu reîncărcarea cartelelor de telefonie mobilă. Interfaţa acestora este mult mai prietenoasă şi mai simplă: chiar din pagina de start poţi introduce numărul de încărcat şi valoarea dorită. Eşti transferat automat către modalitatea de plată electronică cu cardul, tot în condiţii de siguranţă. Introduci datele, confirmi plata şi în câteva secunde creditul devine de valoarea plătită.

Din telefonul unui abonat

Abonaţii Vodafone au posibilitatea de a încărca orice cartelă în aceeaşi reţea chiar din meniul telefonului. Apelezi *100#, accesezi ramura de Reîncărcare şi formezi pas cu pas tastele aferente acestui serviciu. Confirmarea noului credit se face imediat, în timp ce plata se va regăsi în următoarea factură a abonatului.

La automatele de plată

În întreaga ţară, în mediile urban şi rural au fost instalate automate de plată pentru diferite servicii. Unele sunt personalizate cu logo-urile marilor companii de telefonie mobilă. Dacă ai în apropiere un astfel de aparat, poţi reîncărca orice cartelă PrePay. Alegi din butoanele dedicate furnizorului tău cu valoarea în Euro pe care o doreşti, plăteşti numerar în lei prin introducerea bancnotelor sau a monedelor în automatul de plată şi ţi se eliberează o chitanţă. Aceasta are un cod de reîncărcare, pe care îl introduci în telefon prin apel sau prin formula de încărcare directă, respectând indicaţiile înscrise.

În magazinele partenere

Variantele de plată cu cardul sau în numerar sunt disponibile şi în magazinele dealerilor şi partenerilor Vodafone. Te adresezi unui asistent de vânzări, soliciţi reîncărcarea unei cartele şi alegi o modalitate: electronic, cu cod de reîncărcare emis pe loc sau cu o cartelă valorică răzuibilă.

Cartela Vodafone PrePay poate fi încărcată cu uşurinţă oriunde te-ai afla. Alege metoda care te avantajează cel mai mult şi bucură-te în continuare de extraopţiunile şi serviciile de voce şi date în ţară şi peste hotare, în Roaming.

Ultima oră
Pe aceeași temă