13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCum să îți păstrezi culoarea părului mai mult timp

Cum să îți păstrezi culoarea părului mai mult timp

Folosiţi un şampon pentru curăţare profundă, care are particularitatea de a curăţa în profunzime firele de păr, de două ori în săptămâna dinainte de cea în care plănuiţi să vă vopsiţi părul. Astfel, culoarea se va lipi mai bine şi pentru mai mult timp de fiecare fir de păr în parte.

Folosiţi doar produse destinate special părului vopsit
Asiguraţi-vă că aveţi mereu la dispoziţie un şampon şi un balsam concepute special pentru părul vopsit. Trebuie să aveţi în vedere acest lucru inclusiv atunci când călătoriţi.

Încercaţi să vă spălaţi părul mai rar
Chiar dacă folosiţi un şampon delicat, trebuie să evitaţi să vă spălaţi părul zilnic. Pentru senzaţia de prospeţime, luaţi în consideare spălarea părului doar cu un balsam special dedicat părului vopsit şi de asemenea folosirea unui şampon uscat, astfel nu veţi risca să pierdeţi prea mult din culoarea dumneavoastră.

Încercaţi un şampon care ajută la depozitarea pe firul de păr a pigmenţilor de culoare
O modalitate de a menţine mai mult timp nuanţa preferată este aceea de a folosi un şampon special care ajută la depozitarea pe firele de păr a pigmenţilor de colorare. Acest tip de şampoane conţin pigmenţi mai puternici între ingredientele lor, care se depun puţin câte puţin pe firele de păr la fiecare folosire. Desigur, aceste tipuri de şampon pot să şi modifice culoarea părului dumneavoastră, dacă nu sunt alese corect. Pentru a reduce acest risc, alegeţi un şampon de acest gen din aceeaşi gamă de produse cu cea din care face parte şi vopseaua pe care o folosiţi.

Folosiţi săptămânal un balsam cu acţiune profundă pentru protejarea culorii
Un balsam pentru protejarea culorii părului trebuie folosit după fiecare spălare a părului. Păstrarea firelor de păr hidratate cu balsam oferă un avantaj atunci când vine vorba despre menţinerea unor culori vibrante şi de lungă durată.

 

Limitaţi folosirea fixativului de păr
Dacă chiar trebuie să folosiţi un fixativ de păr, asiguraţi-vă că este o formulă specială pentru părul vopsit. Un fixativ care asigură strălucirea părului este în mod evident alegerea corectă, pentru a nu vă face părul să arate tern.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...

Polonia va trimite trupe militare la Jocurile Olimpice de la Paris

Ministrul polonez al apărării a anunțat joi că țara sa va trimite întăriri militare, potrivit flashscore.ro. "Forțele armate poloneze se vor alătura coaliției internaționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă