8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum sa alegi rimelul potrivit pentru genele tale

Cum sa alegi rimelul potrivit pentru genele tale

O tehnica de aplicare specifica poate ondula genele drepte sau poate echilibra lungimile inegale, obtinand astfel un aspect cu totul deosebit. Iata cum trebuie sa alegi rimelul in functie de tipul de gene:

Forma aplicatorului

Ca regula generala, modul in care arata pensula este modul in care se va aplica mascara – pensula groasa = gene dese cu volum. Designul aplicatorului influenteaza rezultatul final – diferite forme si dimensiuni aplica produsul in mod diferit dand un alt aspect genelor. Starea genelor tale joaca un rol important in modul in care se aplica si arata rimelul. Curbarea genelor si pieptanarea lor pentru a desparti orice gene suprapuse va ajuta rimelul sa se aplice lin si uniform.

Formula rimelului
In ultimii ani, formulele pentru mascara au devenit tot mai inovatoare. Multe produse contin acum extracte botanice care depasesc esteticul si ingrijesc genele, in timp ce altele sunt concepute special pentru rezistenta la apa si la transfer.

Pentru gene lungi
Alege o formula si un aplicator pentru curbare pentru a-ti imbunatati lungimea naturala adaugand putina ondulare genelor tale. Pe masura ce folosesti rimelul, piaptana genele lungi in lateral, creand un „ochi de pisica” fara a fi nevoie de eyeliner. Aplica rimelul pe genele exterioare, tragand in sus si spre coltul exterior al ochiului pentru a obtine o privire de felina.

Pentru gene scurte
Alege un aplicator subtire, cu peri densi, pentru a prinde fiecare geana. Un aplicator cu peri din par, nu din plastic, te ajuta sa obtii rezultate senzationale. O perie bogata iti permite sa aplici mascara uniform pe gene, de la radacina pana la varf, obtinand astfel mai mult volum. Pe beautyfull.ro poti gasi mascara pentru volum care ofera gene alungite, curbate si voluminoase.

Pentru gene drepte
Pentru genele drepte, care nu se onduleaza cand aplici rimelul, este necesar sa folosesti un ondulator de gene. Apoi aplica mascara cu o formula de ondulare si o perie speciala, rasucind aplicatorul in timp ce intinzi rimelul pe gene. Inainte ca rimelul sa fie complet uscat, foloseste degetele si apasa pe gene pentru a obtine o ondulare de lunga durata, care se mentine pe tot parcursul zilei.

Pentru gene cu lungime inegala
Lungimea inegala poate fi adesea rezultatul daunelor provocate de extensiile de gene, asa ca alege o formula cu o multime de ingrediente naturale, inclusiv fito keratina si pantenol care ajuta la promovarea cresterii genelor. Foloseste o perie mai mare, cu un capat conic, pentru a strange genele din centru in forma stea, in timp ce aduci genele din colt mai spre centru pentru a ascunde orice crestere neuniforma.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă