12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum să alegi lentilele colorate în funcție de nuanța naturală a irisului...

Cum să alegi lentilele colorate în funcție de nuanța naturală a irisului tău

Lentilele de contact colorate te pot ajuta să schimbi culoarea ochilor în funcție de ceea ce ți se potrivește cel mai bine, ținând cont de mai multe aspecte, de la culoarea pielii, până la culoarea părului.

Oricine are ochi căprui a visat măcar o dată să aibă ochi deschiși la culoare, iar acest lucru este posibil comandând lentile albastre prin Lentiamo.ro. La fel se întâmplă și cu cei care au ochi deschiși la culoare, mai mult ca sigur aceștia își doresc ochi închiși, de culoarea neagră sau căprui. Alegerea unor lentile colorate trebuie să țină cont de transformarea pe care ți-o dorești cu adevărat pentru tine. De exemplu, dacă nu dorești să ieși prea mult în evidență, ci doar să accentuezi nuanța ochilor tăi, atunci poți apela la lentile colorate mai intense, dar păstrând aceleași nuanțe, însă atunci când vrei să treci de la ochi căprui la ochi albaștri, schimbarea este și mai profundă.

Ce poți face dacă ai ochii deschiși la culoare?
Ochii deschiși la culoare sunt frumoși. Aproape oricine își dorește să aibă ochi verzi sau albaștri. De aceea, atunci când dorești să păstrezi culoarea, însă să aduci ceva nou, puțin diferit, ai putea opta pentru o culoare mai intensă, folosind lentile de contact colorate, care să îți evidențieze și mai mult privirea. De asemenea, dacă vrei să treci de la ochi verzi la ochi albaștri sau invers, o poți face cu multă ușurință, făcându-te remarcat, dar nu tot atât de mult precum ai putea să ajungi dacă vei alege să porți o culoare închisă de lentile. Transformarea de la culori deschise la culori închise este mult mai mare și de-a dreptul spectaculoasă pentru persoana care alege să facă această schimbare. Totul este posibil, singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să îndrăznești să te transformi în persoana pe care o visezi.

Ce poți face dacă ai ochii închiși la culoare?
Iată un alt aspect pe care să îl ai în vedere. Ochii închiși la culoare se pot transforma și ei cu multă ușurință. Poți opta pentru lentile de contact colorate, dar să optezi pentru nuanțe mai deschise. De exemplu, ai putea purta lentile de contact de culoare căprui deschis, transformându-te astfel într-o persoană cu ochi de culoarea mierei. La fel, dacă ai ochi negri și dorești să ieși și mai mult în evidență, ai putea opta pentru lentile de contact colorate în albastru intens și mai mult ca sigur vei atrage toate privirile celor din jur. O astfel de schimbare este mai mult decât potrivită și reușește să îți aducă o altă înfățișare.

Sfaturi înainte de a comanda lentile colorate
Mai înainte de a alege lentilele de contact colorate pe care ți le dorești trebuie să știi că acestea nu pot fi schimbate precum hainele din garderobă. Cel mai ușor ar fi ca înainte de a face alegerea este să încerci anumite simulări de culoare ale ochilor. Poți încărca o fotografie cu tine și poți adăuga o altă culoare ochilor tăi sau ai putea să lucrezi o imagine pe calculator folosind Photoshop și astfel vei identifica care este culoarea cea mai potrivită pe care să o încerci prin achiziția unor lentile de contact.

Lentilele de contact colorate pot fi îndrăznețe, dar nu foarte mult. Totul trebuie să fie cât mai aproape de starea naturală, o culoare mult prea intensă sau o schimbare foarte mare nu ar fi întocmai cea mai bună soluție. Ține cont de culoarea părului și alege albastru sau verde pentru părul blond și căprui sau negru pentru părul șaten sau mai închis la culoare. Pentru pielea deschisă la culoare, dar păr brunet, ai putea să asortezi o pereche de lentile de contact de culoare albastră și mai mult ca sigur efectul va fi cel pe care ți-l dorești.

Lentilele de contact colorate reprezintă o modalitate prin care poți să îți schimbi ușor înfățișarea, să ai un look atrăgător și o modalitate de a experimenta diverse nuanțe sau culori ale ochilor. Încearcă și vei fi uimit de rezultatul final!

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă