10.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum să alegi cele mai avantajoase materiale de construcții, indiferent de sezon

Cum să alegi cele mai avantajoase materiale de construcții, indiferent de sezon

Doar că unele lucruri nu se demodează niciodată, iar calitatea este cel mai important factor pentru reușita proiectelor de construcții sau diverse amenajări exterioare și interioare. Așa că, dacă vreți să faceți iarna car și vara sanie, iată ce va recomandă specialiștii pentru a profita de materiale premium la prețuri super-avantajoase:

Adepții calității zic că “suntem prea săraci ca să ne permitem produse ieftine”. De acord, doar că nu întotdeauna calitatea trebuie să fie scumpă. Există alegeri istețe: de exemplu, știți cum puteți comanda materiale de construcții la prețuri cu 10-15% mai mici decât în  magazinele de bricolaj și depozitele de profil? Simplu: le comandați online pe Casa de Comenzi vindem-ieftin.ro, un nou concept de vânzări de materiale de construcții, unic în România.

Cum materialele se livrează direct la adresă, fără a fi necesare depozitarea și deplasarea dintr-un spațiu în altul, implicit clienții nu suportă aceste costuri  (cum se întâmplă în magazinele obișnuite) și iată cum beneficiază și de prețuri avantajoase, și de transport gratuit, adică scutesc timp, bani și efort. În plus, așa aveți acces inclusiv la gamele Premium ale Producătorilor Consacrați de materiale de construcții, așadar primiți calitate sporită la prețuri mai mici.

Iată ce produse vă recomandăm ca să vă bucurați de un ambient sigur, estetic și confortabil deopotrivă:

 

Acoperiș robust și durabil

Unul dintre cele mai populare materiale pentru acoperișuri este tabla cutată T50 de la Viking Pruszynski, disponibilă în diverse grosimi (0,5 mm, 0,7 mm și 1 mm) și culori.

O nuanță versatilă și modernă, adecvată atât într-un peisaj rural, cât și într-unul urban, este griul Ral RR- 023.

Dincolo de estetică, tablă cutată T50 de la Viking Pruszynski cu finisaj Purmat excelează prin rezistență la intemperii, la zgârieturi și la razele UV, având o garanție de 30 de ani.

 

Cos de fum profesional

Fie spațiu de locuit sau clădire de birouri, nimic nu este mai important la capitolul siguranță, decât să avem surse de încălzire verificate profesional și eficiente energetic.

 Iată de ce merită să alegeți un coș de fum performant și mai ales accesorii corespunzătoare – adesea, tocmai acestea sunt răspunzătoare pentru pierderile de gaze la interior, așadar este indicat să ne asigurăm că funcționează perfect.

 Kaminhorn ne vine în ajutor cu accesorii profesionale pentru coșul de fum, respectiv pălărie  pentru coș de fum, guler pentru coș de fum și cot de burlan.

Calitatea premium a produselor garantează rentabilitate maximă și siguranță deplină.

 

Piatră decorativă

Cărămida aparentă este un tip de piatră decorativă care nu se demodează niciodată. An de an designerii de interioare o aleg pentru a crea farmec și a maximiza frumusețea unui spațiu.

Modelul de căramidă aparentă oferit de Stone Deco Style se montează foarte ușor și este extrem de rezistent la umezeală, păstrându-se impecabil de-a lungul anilor.

Imaginează-ți un bar placat cu acest tip de piatră decorativă, chiar în living-room.

Atmosfera va fi una cu adevărat magică!

 

Frumusețe naturală permanentă

Pavajele Penter de la Semmelrock stein+design reprezintă produse cu un caracter deosebit ce se maturizează odată cu vârsta și devin tot mai frumoase.

Metoda de utilizare a cărămizii arse pentru pavaj și ziduri este la fel de veche ca și lucrările de construcție în sine.

Penter este obținut din sortimente speciale de argilă care asigură coloritul ulterior fără adăugarea de substanțe chimice și prin expunere la temperaturi foarte ridicate de ardere.

Datorită montajului simplu și a varietății de punere în operă, pavajele Penter reprezintă expresia unui design natural și durabil pentru orice spațiu în aer liber – public sau privat.

Rezistență sporită – Culorile pavajului Penter sunt obținute grație procesului de ardere a argilei naturale. Din acest motiv, spre deosebire de plăcile ceramice glazurate, își mențin permanent o culoare constantă. În mod suplimentar, acestea se remarcă prin durata nelimitată de viață și lipsa de sensibilitate la intemperii.

Poți aduce un plus de armonie terasei tale amenajând-o cu pavaj Penter Rügen în culoarea galben nuanțat. Strălucirea naturală a produsului crează impresia de vară, soare și o senzație unică.

Pavajul Penter este recomandat în special pentru terase, alei, scări de grădină și curți de interior.

Pentru un aspect exclusivist poți opta pentru amenajarea terasei cu Penter Titan. Cromatica atractivă este caracteristica ce diferențiază Penter Titan, conferind amenăjării senzații vizuale ce rup monotonia specifică teraselor clasice.

Un aspect foarte important de avut în vedere în amenajarea unui spațiu este siguranța pe care o oferă materialele utilizate. Aceasta deține un rol major în cazul condițiilor meteorologice nefavorabile, astfel indiferent că este toamnă sau iarnă, îngheț sau lapoviță, stabilitatea pavajului este necesară.

Poți opta pentru design-ul grădinii sau terasei tale pentru Penter Dresden în culoarea brun antracit nuanțat și vei obține un aspect deosebit prin îmbinarea ingenioasă a tradiției cu tendințele moderne facând cu ușurință trecerea de la stilul tradițional la cel modern. Mai mult decât atât, siguranța este atuul oferit de noile produse Penter cu suprafață rugoasă având cea mai ridicată clasă de aderență ce depășește valorile impuse cu 45 de procente.

 

Lambriuri din WPC (lemn compozit)

Estetic ca lemnul și practic precum plasticul, lemnul compozit (WPC) îmbină calitățile celor două materiale, fiind alegerea perfectă mai ales pentru spații exterioare: foișoare, terase, prispe, verande, balcoane, sere, băncuțe, zonele din jurul piscinelor, pontoane, piste de joacă, panouri de gard, pereti despărțitori etc.

Bencomp, primul producător de  profile din WPC (lemn compozit) din România, furnizează lambriuri din WPC de diverse tipuri și dimensiuni, precum L140x18 cu rizuri și L120x27.

Această opțiune este nu doar estetică și practică, ci și economică: întrucât lambriurile WPC nu necesită întreţinere, economisiți astfel costurile pentru manoperă şi vopsea de protecţie, investiţia inițială amortizându-se în numai doi ani.

 

Tablă decupată și fier forjat pentru garduri

În materie de garduri, o variantă tot mai populară o reprezintă tabla decupată și fierul forjat. Sendone, producător cu tradiție pe piața de profil, ce oferă o gamă variată de astfel de modele.

Pe lângă diversitatea și calitatea Premium a produselor, sistemul modular vă permite să vă confecționați singuri gardul dorit la un preț minim, cu până la 50% mai mic decât contravaloarea unei lucrări finale.

Șipcă metalică cu finisaj mat Premium

Calitatea superioară a șipcii metalice o recomandă drept alegerea perfectă din toate punctele de vedere pentru un gard de toată isprava – estetic, rezistent și economic.

Șipca metalică Premium produsă de MTC Construct este disponibilă în diverse nuanțe – de la maro închis și deschis, nuanța nucului până la cărămiziu și gri.

De ce să alegeți Premium? Ei bine, calitatea este net superioară, vopseaua este mai intensă și mai rezistentă, asigurând o protecție optimă împotriva intemperiilor!

 

Capace pentru stâlpii de gard

Dacă optăm pentru un gard zidit din piatră, îi desăvârșim aspectul alegând capacele Star Stone pentru stâlpi și respectiv pentru intervalele de gard.

Capacele Star Stone sunt armate tridimensional din fabricație, proces care previne fisurile datorate tensiunilor și contracțiilor, crește considerabil rezistența la uzură și la ciclurile de îngheț – dezgheț. Totodată, fiind impermeabilizate din fabricație, sunt rezistente la murdărie, praful neaderând la suprafețele acestora.

Așadar, când vă faceți planurile pentru construcții și renovări, pregătiți-vă necesarul de materiale și trimiteți comanda pe vindem-ieftin.ro! Vă veți convinge că se poate și ieftin, și bun, și ușor!

Produsele mai sus prezentate fac parte din conceptul Casă Premium – o campanie de informare susținută de Casă de Comenzi Vindem Ieftin, ce încurajează comunicarea corectă și transparentă, pentru a ajuta consumatorii să ia decizii documentate înainte de achiziția materialelor de construcții.

Cele mai citite

Trafic de droguri la Satu Mare. Trei persoane au fost reținute

La data de 22.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au decis reținerea a...

UNSAR: 8 din 10 şoferi vor să ştie cât a fost valoarea despăgubirii achitate

Opt din zece şoferi (81%) şi-ar dori ca, în cazul în care suferă pagube în accidente rutiere şi sunt despăgubiţi de poliţa RCA a...

Titi Aur vrea un plan concret din partea autorităților pentru limitarea accidentelor rutiere

Fostul pilot de raliuri Titi Aur trage un semnal de alarmă asupra numărului accidentelor rutiere din ţara noastră şi cere autorităţilor măsuri pentru limitarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă