Cum să ai un look natural, potrivit pentru orice... ținută

Dincolo de ceea ce îmbraci, ținuta ta trebuie să radieze sănătate și frumusețe. I

Share

Diana Moldoveanu 0 comentarii

Actualizat: 02.02.2019 - 13:04

 

ar acest lucru se poate întâmpla doar dacă și tu ai grijă de tenul tău. Cum poți face acest lucru? În primul rând respectându-l. Și anume oferindu-i atenția necesară. Nu uita să te demachiezi în fiecare seară și profită de inovațiile în domeniul frumuseții pentru a-ți menține pielea hidratată și cât mai puțin ridată.

Ochi

Devitalizarea pielii din jurul ochilor, zona cea mai sensibilă, are ca efect un aspect general obosit, îmbătrânit. Tocmai de aceea, Skeyendor a lansat de curând un protocol de tratament și de îngrijire a pielii din jurul ochilor care chiar funcționează, după cum arată testele. Ingredientele active din cele patru produse revoluționare – plasturi cu colagen nativ, ser tratament, pentru contur și cremă – asigură redarea strălucirii și fermității pielii, precum și estomparea cearcănelor, pungilor de sub ochi și a ridurilor fine din jurul acestora. Astfel, 50 de milioane de celule stem ale trandafirului de Damasc, alături de factori de creștere precum proteoglicanos, lipozomi GF, triterpeni și trufe albe de Piemont devin aliații tăi în materie de frumusețe în cele mai noi produse dedicate îngrijirii pielii din jurul ochilor. Produsele Skeyndor se găsesc în rețeaua de saloane GETT’S, fiind disponibile în două variante, pentru uz în salon, respectiv acasă.

Buze

Ai spune că nu este atât de important să acorzi o atenție specială buzelor. Dar nu este deloc așa. Aspectul lor uscat, devitalizat îți poate schimba
look-ul general, așa că specialiștii recomandă folosirea unui scrub special de două ori pe săptămână și hidratarea cu produse speciale zilnic, mai ales pe timpul iernii, când temperaturile scăzute afectează puternic pielea. Nala este un brand de cosmetice naturale, prietenoase și cu mediul, ce oferă hidratarea de care buzele tale au nevoie.
Ten

Unul dintre produsele care au fost testate în condiții de temperaturi extreme este Kiehl’s. Crema UltraFacial a ajuns în Antarctica, iar ingredientele active au făcut față provocării. Tocmai de aceea este preferată pentru hidratarea tuturor tipurilor de ten. De asemenea, brandul a lansat o mască puternic hidratantă, care acționea-
ză peste noapte și care îmbunătățește vizibil aspectul pielii chiar după prima utilizare.

Dantură

Da, nu face parte chiar din zona de frumusețe clasică, însă un zâmbet frumos poate face minuni. Dantura oferă o anumită armonie chipului și se cuvine să-i acordăm importanța corespunzătoare. Ea are un impact major atât asupra vieții personale și sociale, cât și asupra organismului în general.

“Din fericire, există mai multe metode prin care se poate obține un zâmbet armonios. Două dintre ele sunt reprezentate de fațetele dentare și aparatul ortodontic”, a explicat pentru „România liberă“ medicul Claudiu Lupașcu (LLL Dental).

Ambele variante de tratament oferă soluții optime în aceeași măsură. În urma unei examinări clinice și radiologice, medicul specialist va stabili ce este indicat: aplicarea unui aparat dentar sau a fațetelor ceramice. Uneori, este nevoie de ambele tratamente efectuate succesiv, începând cu aparatul dentar și finalizând cu fațetele ceramice.

Pentru defecte minore în zona frontală, cum ar fi mici fisuri ale dinților, obturații pe suprafete mari sau inestetice, malpoziții ușoare, prezența diastemei (sau strungăreață, în termeni populari), modificări de culoare sau poziție, fațetele dentare constituie o alegere excelentă. Aparatul ortodontic reprezintă cea mai bună opțiune atunci când dispunerea dinților pe arcade nu este corespunzătoare. De exemplu: sunt foarte înghesuiți ori rotați față de axul lor normal, poziționați în afara sau în interiorul celorlalți dinți sau mușcătura este incorectă. Aplicarea unui aparat dentar permite îndreptarea dinților și rearanjarea lor în poziții noi, fizionomice și fiziologice, a mai explicat medicul Claudiu Lupașcu.

Comentarii