Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum să ai mai multă încredere în tine

Sunt perioade în viață, în care indiferent de cat de bine este posibil să ne meargă lucrurile, tot să fim nemulțumiți, iar stima de sine să fie la pământ.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.07.2018 - 10:28

Fie că este vorba de job, prieteni, familie, credem că există mereu un factor perturbator pe traiectoria noastră, însă nu este deloc așa. De vină suntem doar noi.

Nicio persoană din exteriorul nostru nu are puterea de a ne fura încrederea de sine, este alegerea noastră dacă o păstrăm sau o călcăm în picioare.

Mai jos sunt doar câteva ponturi care te vor ajuta să te apreciezi mai mult decât o faceai înainte și nu uita, nimeni nu poate să îți ia ceea ce ți-ai creat singur.

Uite-te mai des în oglindă

Indiferent că ți se pare penibil când citești prima oară, gândește-te de două ori. Odată ce vei fi sigură de reflexia ta din oglindă, vei știi cine esti, cum ești, iar uitându-te zilnic în oglindă vei realiza că ai în cine să crezi.

Zambește mai mult

Încearcă să zâmbești des. Într-adevăr, nu fiecare zi e un motiv de bucurie, dar tu ai putea să o faci să fie. Râsul înseamnă fericire și automat o stare de bine.

Crezi în ceea ce poți face

Nu te lăsa înduplecată de vorbele altora care te descurajează, nimeni nu te cunoaște mai bine decât te cunoști tu, drept urmare nimeni nu îți poate impune limite.

Fă mișcare

Sportul are un impact benefic asupra creierului nostru. Motivându-te să faci mișcare în fiecare zi, îți vei alimenta și mintea să creadă în tine și în toate lucrurile de care ești capabil.

Apreciază-te mai mult

Cu siguranță toți vrem să auzim confirmări de la cei din jur, dar asta nu înseamă că ei ne văd. Singura persoană care te poate aprecia ești tu. Tu îți știi istoricul, mintea, sufletul, ambițiile și tot ceea ce te definește. Atâta timp cat nu apreciezi ce ești, nu te aștepta la alții să te aprecieze.

Comentarii