10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum poti schimba complet aspectul unei locuinte cu tapet personalizat

Cum poti schimba complet aspectul unei locuinte cu tapet personalizat

Daca vrei o schimbare rapida si de efect pentru locuinta, tapet personalizat este solutia ideala. Fie ca alegi modele speciale de tapet camere copii, hol sau baie, aerul incaperii se va schimba instantaneu.

Tapet personalizat pentru hol, bucatarie sau camera de zi

Folosirea de tapet personalizat ar putea fi o schimbare binevenita pentru incaperile locuintei tale. O pata de culoare sau un perete de accent va da un aer proaspat holului, baii sau camerei de zi. In plus, avantajul acestuia este ca ai libertate completa in alegerea temei, a culorilor si a design-ului.

Poti crea o camera de zi eleganta, o baie plina de culoare sau o bucatarie primitoare. Peretii vopsiti nu dau un aer la fel de primitor si confortabil ca schimbarea data de tapet personalizat. Acesta da personalitate oricarui tip de spatiu si ii da o nota de eleganta.

Cu tapet personalizat poti imbraca, de asemenea, si peretii unui hol. Acesta poate crea maximum de efect cu minimum de resurse si efort. Nu uita insa sa-l accesorizezi cu nuantele de mobilier si decoratiuni. Daca nu stii ce sa alegi,  modelele de tapet personalizat in dungi te vor ajuta sa castigi iluzia unui spatiu mai vast.

Pentru baie, poti alege dintr-o varietate de modele in functie de stilul dorit. Poate fi un decor plin de culoare, unul tematic, neutru sau abstract. Iar pentru camera de zi, stilul ar trebui sa se incadreze undeva intre formal si casual. Modelul de tapet personalizat ales trebuie sa inspire in acelasi timp eleganta si confort.

Tapet camere copii, modele diferite pentru fete si baieti

Prin natura lor, copiii sunt plini de imaginatie, creativi si plini de viata. E de la sine inteles, asadar, ca si camera in care dorm trebuie sa aiba personalitate. Tapet camere copii este produsul ideal pentru asta. De la scene cu animale in padure, aventuri preistorice cu dinozauri, si pana la vizite in spatiu si sporturile lor preferate.

Pentru baieti, poți alege tapet camere copii cu diferite jocuri video, pirati sau imagini cu masini si camioane. Imaginatia lor va fi cu siguranta pusa la incercare intr-un mod constructiv. Iar pentru fete, poti alege tape camere copii cu printese si castele fantastice, cu imagini de basm sau imprimeu floral. Este mai simplu ca niciodata sa transformi dormitorul celui mic intr-un mediu plin de viata.

 

Cele mai citite
00:01:26

Trump se confruntă cu o audiere pentru sfidarea curții din cauza comentariilor despre martori

Donald Trump se confruntă marți cu o audiere pentru sfidarea curții în cadrul procesului său penal istoric, procurorii din New York insistând că fostul...

Parlamentul UE aprobă interzicerea produselor fabricate prin muncă forțată

Parlamentul European a aprobat normele care interzic în UE vânzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin muncă forțată, scrie Reuters. Măsura a fost impusă...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă