15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCum porti un rucsac dama la orice tinuta de oras in mod...

Cum porti un rucsac dama la orice tinuta de oras in mod creativ, zi de zi?

Cu un rucsac femeile nu isi vor uita acasa nici sticla cu apa, nici trusa cu farduri, nici umbrela, agenda, si nu vor fi nevoite sa aiba un alt accesoriu pentru a lua tableta sau notebook-ul.

Viata si obiceiurile cotidiene isi pot pune ampreta asupra tinutei doamnelor si domnisoarelor pe care acestea le poarta zi de zi, dar si asupra accesoriilor. De aceea, un rucsac va fi ideal pentru tinuta de zi cu zi, de oras, fie ca femeile merg la job, la plimbare sau la o intalnire. Rucsacul se va potrivi cu mai multe tipuri de incaltari si cu mai multe tipuri de tinute. Acest accesoriu este foarte versatil, usor de purtat si se potriveste aproape cu orice.

Rucsac dama mini – accesoriul ideal pentru plimbarile relaxate

Pentru femeile care nu vor sa se complice cu o geanta de umar mare si deloc confortabila, pentru cele care stiu exact ce lucruri trebuie sa ia impreuna cu ele si nu au nevoie de laptop, tableta sau de trusa intreaga de machiaj, un rucsac dama mini se va dovedi varianta ideala atat pentru fetele tinere, cat si pentru femeile mature care cauta un accesoriu vesel si tineresc.

Rucsacul mini este ideal pentru femeile care vor sa isi ia cu ele telefonul mobil, sticla cu apa, servetelele si cateva cosmetice. Acesta se potriveste tinutelor casual si smart casual, dar si tinutelor sport sau rebele.

Rucsacul tip ghiozdan – alegerea perfecta pentru tinutele office

Rucsacul de dama din piele sau piele ecologica ce imita modelul de ghiozdan de scoala este, conform specialistilor Mahoni.ro si a altor experti in moda, alegerea perfecta pentru tinutele office. Sacoul este o piesa foarte importanta a oricarei tinute office, indiferent cat de formala este su nu. Rucsacul este o alegere perfecta pentru tinuta de birou, fie ca este vorba despre o rochie office sau pantaloni si camasa.

Asigura o pata de culoare tinutelor monotone cu ajutorul rucsacului

Tinuta unei femei in anotimpul rece, mai ales, este de regula mohorata si destul de banala din punct de vedere al combinatiei de culori. Asadar, pentru o tenta de veselie oricarei tinute mohorate, rucsacul glitter sau neon se va dovedi alegerea ideala.

Acest tip de rucsac se poate purta alaturi de o jeaca de blug, stofa sau de piele. Rucsacurile cu tinte se pot purta cu blugi, cu rochii sport sau din bumbac si cu pantaloni army sau cu incaltaminte comoda de tip sneakersi sau bocanci.

Se asorteaza rucsacul cu incaltamintea sau nu?

Aceasta intrebare pune intr-o mare dilema purtatoarele. Cu siguranta asortarea intre incaltaminte si geanta sau rucsac este din nou de actualitate, conform specialistilor in domeniu. De aceea, in tinutele de zi cu zi, elegante sau de seara, sau chiar pentru un look de vacanta, rucsacul poate fi asortat cu incaltamintea cu elemente stilistice in comun, din aceeasi paleta cromatica sau din aceeasi familie de imprimeuri.

Cele mai citite

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă