Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum îți faci parfumul să dureze mai mult

Cu toții avem propriul nostru parfum preferat, pe care dorim să-l păstrăm cât mai mult timp. Chiar dacă nu îţi permiţi un parfum scump și preferi să-l înlocuiești cu ceva mai ieftin, îl poţi face să dureze mai mult cu ajutprul câtorva trucuri simple.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2018 - 13:45

Păstrarea parfumului

Prima regulă este să păstrezi parfumul astfel încât să-şi păstreze calităţile cât mai mult timp. Substanţele parfumate se degradează din cauza luminii şi căldurii chiar înainte să deschizi sticla. Mirosul se schimbă, iar pielea ta poate reacţiona urât.

Ca să eviţi aceste probleme, ţine parfumul în locuri răcoroase, uscate şi întunecate. În niciun caz nu trebuie ţinut în baie.

Produse din aceași gamă
Ca să dureze mai mult, foloseşte şi alte produse cu acelaţi miros ca şi parfumul: gel de duş, cremă de corp, pudră de talc, deodorant, etc.

Cantitatea de parfum potrivită 
Mirosul unui parfum poate ţine mai mult sau mai puţin, în funcţie de tipul pielii tale. Orice parfum conţine o bază alcoolică, ce se evaporă mai repede de pe pielea uscată decât de pe pielea grasă. Deci dacă ai pielea uscată trebuie să aplici mai mult parfum. De asemenea, ia putea să aplici o loţiune grasă înaintea parfumului.

Aplicarea parfumului
Ca să reziste mai mult, parfumul se aplică în acele zone unde îţi simţi pulsul mai puternic: în spatele urechilor, pe tâmple, pe închietura mâinii, pe spatele genunghilor, între sâni.

Distribuie-l uniform din cap până în picioare, dar ai grijă să nu aplici prea mult. De asemenea, îţi poţi pune puţin parfum şi în păr, dar fără să atingi scalpul.
 

Comentarii

loading...