Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum îşi va petrece ziua de naştere Meghan Markle

Ducesa Meghan de Sussex îşi va sărbători cea de-a 37-a aniversare, sâmbătă, printr-o simplă cină în familie, marile petreceri cu fast fiind rezervate doar reginei Elizabeth a II-a şi copiilor aparţinând Casei regale britanice, potrivit gala.fr.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.07.2018 - 13:01

În cele peste două luni de la căsătoria somptuoasă cu prinţul Harry al Marii Britanii, fosta actriţă americană Meghan Markle a devenit un membru cu drepturi depline al familiei regale.

Sâmbătă, ducesa Meghan va împlini 37 de ani şi aceasta ar putea fi ultima sa aniversare înainte de a deveni mamă.

Însă evenimentul va fi unul discret, doar regina Elizabeth şi copiii din familia regală având dreptul la petreceri aniversare spectaculoase.

Tradiţia spune că ceilalţi membri ai familiei regale trebuie să se mulţumească cu o simplă cină cu cei apropiaţi, la care ducesa ar putea să îşi invite şi câteva prietene bune.

Mai mult decât atât, tot sâmbătă, în Churt, Surrey, va avea loc nunta unuia dintre cei mai buni prieteni ai lui Harry, Charlie Van Straubenzee, căruia prinţul îi va fi cavaler de onoare.

Anul trecut, cu ocazia celei de-a 36-a aniversări, prinţul Harry a dus-o pe Meghan într-o vacanţă romantică în Botswana.

Prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai.

Comentarii