foto: ©Alpha Press

Cum își va aniversa Regina Elisabeta a II-a ziua de naștere, după moartea soțului

Ziua de naștere a reginei Marii Britanii va fi miercuri, 21 aprilie. Aniversarea celor 95 de ani de viață a monarhului va fi atipică, mai ales după moartea prințului consort Philip.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

20.04.2021 - 14:02

Ziua de naștere a monarhului nu va fi sărbătorită ca de obicei - în timp ce regina și alți membri ai familiei își marchează adesea zilele de naștere prin lansarea unor noi portrete cu publicul, anul acesta nu se va întâmpla la fel.

Aceasta va fi prima zi de naștere a Reginei Elisabeta după moartea soțului ei, care a fost înmormântat sâmbătă la Capela Sf. Gheorghe din Castelul Windsor. El a murit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani.

Regina este înconjurată de personalul ei loial și de cei trei câini ai ei la Castelul Windsor, iar membrii familiei o vor vizita probabil în zilele următoare.

Se speculează, de asemenea, că prințul Harry, care s-a întors în Marea Britanie pentru prima dată de la retragerea ca membru senior din familia regală, își va prelungi șederea acasă pentru a fi alături de bunica lui. 

Sărbătoarea publică a reginei Elisabeta va fi, de asemenea, diferită și anul acesta din cauza pandemiei COVID-19. Trooping the Color - festivitățile ținute anual în iunie pentru a marca ziua de naștere a reginei, punctul culminant fiind familia regală adunată pe balconul Palatului Buckingham - a fost anulată pentru al doilea an consecutiv.

Sunt explorate planuri pentru o sărbătoare redusă care ar putea avea loc în patrulaterul de la Castelul Windsor, la fel ca anul trecut, a anunțat Palatul Buckingham în martie. 

Citește totul despre:

Comentarii