10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum își va aniversa Regina Elisabeta a II-a ziua de naștere, după...

Cum își va aniversa Regina Elisabeta a II-a ziua de naștere, după moartea soțului

Ziua de naștere a monarhului nu va fi sărbătorită ca de obicei – în timp ce regina și alți membri ai familiei își marchează adesea zilele de naștere prin lansarea unor noi portrete cu publicul, anul acesta nu se va întâmpla la fel.

Aceasta va fi prima zi de naștere a Reginei Elisabeta după moartea soțului ei, care a fost înmormântat sâmbătă la Capela Sf. Gheorghe din Castelul Windsor. El a murit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani.

Regina este înconjurată de personalul ei loial și de cei trei câini ai ei la Castelul Windsor, iar membrii familiei o vor vizita probabil în zilele următoare.

Se speculează, de asemenea, că prințul Harry, care s-a întors în Marea Britanie pentru prima dată de la retragerea ca membru senior din familia regală, își va prelungi șederea acasă pentru a fi alături de bunica lui. 

Sărbătoarea publică a reginei Elisabeta va fi, de asemenea, diferită și anul acesta din cauza pandemiei COVID-19. Trooping the Color – festivitățile ținute anual în iunie pentru a marca ziua de naștere a reginei, punctul culminant fiind familia regală adunată pe balconul Palatului Buckingham – a fost anulată pentru al doilea an consecutiv.

Sunt explorate planuri pentru o sărbătoare redusă care ar putea avea loc în patrulaterul de la Castelul Windsor, la fel ca anul trecut, a anunțat Palatul Buckingham în martie. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă