11.1 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Cum intenționează Meghan Markle să își sărbătorească ziua de naștere. Ducesa împlinește 40 de ani

Meghan își va sărbători ziua de naștere astăzi, dar, spre deosebire de zvourile apărute în presa tabloidă, nu intenționează o să aibă parte de o petrecere fastuoasă pentru a marca schimbarea prefixului. O sursă apropiată de ducesă a dezvăluit că intenționează să-și petreacă ziua specială „într-un cerc restrâns” acasă alături de soțul ei, prințul Harry, și de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, la casa lor din Montecito, California.

Cu toate astea, alți apropiați ai cuplului spun că cei doi vor organiza o mică petrecere la care vor fi prezenți maxim 65 de persoane, printre care este asșteptată și Oprah Winfrey. Prințul Harry i-a pregătit și el o serie de surprize soției sale cum ar fi un tort special făcut pe comandă, dar și o vacanță în care vor pleca amândoi. 

Urările de bine au început deja să plece către Ducesa de Sussex. Prințul William și soția sa, Kate, au fost primele persoane din familia regală care i-au urat lui Meghan Markle, în spațiul public, la mulți ani.

Ultima oră
Pe aceeași temă