27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum este corect, „Ionuț copie” sau „Ionuț copiază”?

Cum este corect, „Ionuț copie” sau „Ionuț copiază”?

Ionuț este un elev care are anumite materii preferate și unele materii care mai rău îl încurcă. Își dorește să se concentreze pe ceea ce îi place și să mai fie lăsat în pace cu celelalte! Își dorește să îi placă școala, nu să o considere o corvoadă. Ionuț este un student care știe că nedreptățile pe care profesorii universitari le fac uneori nu sunt pentru el, totuși nu poate pica sesiunea.

Ionuț alege să copie. Sau să copieze. Cum este corect?

 

 

Ionuț este un nume generic.

El poate fi condamnat pentru faptul că alege să „copie”, dar poate fi arătat cu degetul pentru faptul că alege să copieze? Poate că da, poate că nu, încă dacă el știe cum să pronunțe corect, presupunem că poate învăța o lecție sau un curs și poate face o figură bună la examenul pe care alege, practic, să îl fraudeze.

 

De ce alege Ionuț să fraudeze examenul?

Pentru că programa școlară se tot schimbă, manualele sunt pline de greșeli, profesorii sunt cum sunt, fondul clasei încă se mai cere, sălile de curs la facultate sunt neîncălzite sau nezugrăvite, din nou – profesorii sunt cum sunt și cerințele asupra elevilor sau studenților sunt aberante, uneori, și nu au legătură cu meritocrația, corectitudinea, utilitatea sau zona constructivă.

 

În browser i-a apărut un site, www.decopiat.com.

Acolo, Ionuț a văzut că tehnica de copiere există și că se poate baza pe ea, fără să riște să se întâmple ca în filmele acelea cu juni timizi roșind puternic în momentul în care sunt descoperiți cu fițuica mototolită, în care notițele stau atât de îngrămădite încât mai rău încurcă decât să ajute. Acum există pix cu cartelă SIM, cască de copiat fără fir, pix cu cerneală invizibilă și lampă UV ș.a.m.d.

 

Lucruri în exclusivitate pe piața din România.

Inclusiv acestea apar pe DeCopiat.com. Elevul sau studentul nostru se poate ajuta de acestea pentru a suplini, în cadrul unui examen bazat pe o programă anapoda, cunoștințele pe care ar fi trebuit să le învețe pe deasupra (papagalicește), fără să îi folosească în carieră sau în viață.

 

Casca are culoarea pielii, autonomia este de câteva ore.

Aceste ore de autonomie sunt suficiente pentru a acoperi durata unui examen plus perioada de dinainte, în care se așteaptă sau se împart subiectele, se îndoaie colțul foii de examen sau alte activități de acest gen.

 

Sistemul de învățământ canalizează eforturile într-o direcție greșită.

Ei bine, site-ul de mai sus este calea pe care Ionuț a găsit-o și pe care merge pentru a ieși din vârtejul informațiilor îndesate degeaba și pentru a învăța în mod inteligent. Nu există înțelegere pentru cei care cumpără astfel de dispozitive de copiat și declară că ei “copie”, dar trebuie să primească înțelegere cei care spun că vor să copieze sau vor doar să știe că ar putea să copieze, la nevoie.

 

Ionuț, poate că nu vei reuși de unul singur!

La opțiunea ajutătoare „întreabă un prieten” va găsi și un prieten care să îl poată ajuta, șoptindu-i prin cască. Configurația sălii de examen contează și ea, fiindcă o postură care îl poate da de gol ușor îl obligă să nu mai apeleze la gadgetul-minune. Riscul poate fi mult prea mare. Dacă Ionuț este inteligent, știe că cei care sunt întotdeauna corecți au de pierdut cel mai mult. Asta este realitatea sistemului de învățământ actual. Mulți urmează studiile în străinătate tocmai din această cauză.

Pentru cei care rămân aici, www.decopiat.com este un ajutor care diminuează nedreptatea generală. Este, altfel spus, un rău necesar.

Cele mai citite

Ce Este TOKERO Level Up Token? Tot Ce Trebuie Să Știți + Bonus!

Crypto exchange-ul românesc Tokero nu numai că și-a consolidat poziția pe piața financiară digitală, dar se pregătește să facă un pas uriaș înainte cu...

Cum să îți păstrezi sănătatea ochilor printr-un consult optometric regulat

Sănătatea ochilor este esențială pentru o viață de calitate. În acest sens, un consult optometric regulat poate juca un rol crucial. Află de ce...

Președintele polonez Duda ar urma să se întâlnească cu Trump

Președintele polonez Andrzej Duda a declarat că s-ar putea întâlni cu Donald Trump în timpul unei vizite la New York săptămâna aceasta, în timp...
Ultima oră
Pe aceeași temă