Cum arată bărbatul ideal pentru Bouchard

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.06.2020 - 09:18

Tenismena canadiancă Eugenie Bouchard, cea care în ultimii ani a atras atenția publicului mai mult prin intermediul postărilor de pe rețetele de socializare decât datorită performanțelor de pe terenul de joc, a fost provocată să aleagă o drescriere a bărbatului ideal.

Considerată una dintre cele mai sexy jucătoare din circuit, blonda nu a stat pe gânduri și a spus care sunt lucrurile pe care un bărbat trebuie să le bifeze pentru a-i intra în grații: „Să aibă piscină în curtea casei, să adore să planifice întâlniri surpriză și să nu se uite la televizor”.

„Cei care se încadrează în aceste cerințe să mă caute”, a glumit canadianca cu cei peste 2,1 milioane de urmăritori de pe Instagram. Singura care o întrece în acest „clasament” este Serena Williams, care are nu mai puțin de 12 milioane de followeri.

De curând, jucătoarea în vârstă de 26 de ani s-a implicat într-o campanie cu scop caritabil și, pentru a strânge cât mai mulți bani, i-a oferit unui fan cu dare de mână posibilitatea să o scoată la o cină. Au fost 37 de oferte în total, iar bătălia a început de la aproximativ 2000 de lire, cel mai „fanatic” admirator al blondinei adjudecându-și posibilitatea de a-și întâlni favorita pentru 70.000 de lire.

 

Comentarii