11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCum alegi o pereche de pantofi sport originali, de calitate și care...

Cum alegi o pereche de pantofi sport originali, de calitate și care să ți se potrivească

Avantajele purtării încălțămintei sport sunt numeroase – aceasta este comodă, versatilă și arată bine în orice ținută. Totodată, există pantofi sport pentru orice gusturi! Îi poți alege în funcție de material, nuanța preferată sau de tipul de activitate fizică pe care o practici. 

Înainte de a achiziționa o pereche de pantofi sport, trebuie să ții cont de mai multe criterii, astfel încât să te bucuri de încălțăminte de calitate, care să ți se potrivească perfect. Ține cont de sugestiile noastre, din rândurile de mai jos! 

 

Pune accent pe brandurile cunoscute

Ești în căutarea unei perechi noi de încălțăminte sport? Cu siguranță îți dorești să porți pantofi sport originali, precum Adidași Nike air max 720, extrem de populari. Poți alege dintre sute de modele de la cele mai cunoscute branduri de încălțăminte sport, în funcție de preferințele tale. 

De ce merită să investești într-o pereche de adidași de la un brand celebru, precum Nike? Un astfel de brand reprezintă garanția calității, deci nu ai cum să dai greș. În plus, ai ocazia să achiziționezi modele care îmbină designul unic cu funcționalitatea și confortul. Încălțămintea de la un brand cu notorietate rezistă multe sezoane la rând și este extrem de versatilă, putând fi combinată cu orice articol vestimentar.

 

Nu te lăsa ademenit de prețurile mici

Adidașii originali, confecționați din materiale de calitate, au un preț corect, în funcție de materialele folosite, de brand și de model. Așadar, dacă găsești o pereche de pantofi sport la un preț modic, poți fi sigur că ai găsit un produs fake. Prețurile mici pe care le plătești pentru pantofii sport nu îți garantează calitatea și rezistența în timp.

Este recomandat să investești într-o pereche de pantofi sport originali, de care să te bucuri sezoane la rând.

 

Pune accent pe confort

Deși este normal să te lași influențat de modul în care arată o pereche de pantofi sport, încearcă să pui pe primul loc confortul pe care ți-l oferă. Nu cumpăra pantofi sport inconfortabili, chiar dacă arată excelent și i-ai găsit în culoarea ta preferată. Atunci când mergi, pantofii sport nu trebuie să te strângă, să-ți fie prea largi sau să-ți provoace răni.

 

Ține cont de activitate

Înainte de a cumpăra o pereche de adidași, ține cont de activitatea pentru care o vei folosi. De pildă, o pereche de pantofi sport clasici și versatili se vor potrivi atât pentru ieșirile în oraș, cât și pentru școală sau job, deoarece sunt practici și comozi. În schimb, dacă ai nevoie de pantofi sport pentru alergare, vei alege modele cu talpă flexibilă, care amortizează șocul la impactul cu solul.

În ceea ce privește încălțămintea sport pentru sală, poartă perechea cu talpă cu aderență la sol, pentru a împiedica alunecarea.

 

Alege mărimea potrivită

Una dintre cele mai frecvente greșeli în momentul achiziționării pantofilor sport? Alegerea mărimii greșite! Pentru a evita durerile de picioare, probează întotdeauna pantofii sport, fie că îi cumperi dintr-un magazin fizic sau de pe site, în momentul în care îți ajunge coletul.

În plus, dacă alegi varianta cumpărăturilor online, consultă cu atenție ghidul de mărimi și măsoară piciorul conform indicațiilor producătorului. Găsești tabel mărimi Nike, care te ajută să achiziționezi perechea ideală pentru tine.

 

Optează pentru materiale rezistente

Nu în ultimul rând, încălțămintea de calitate este realizată din materiale rezistente, care se pretează condițiilor de utilizare. Astfel, alege pantofi sport din materiale textile, subțiri, în sezonul cald. Aceste perechi sunt potrivite pentru mersul pe teren drept, întrucât au ventilație și permit circulația corectă a aerului.

Pantofii sport din materiale groase și rezistente sunt indicate pentru traseele care implică obstacole, asigurând tracțiunea pe orice tip de sol. Pentru sezonul ploios, poți alege și încălțăminte sport impermeabilă.

Ia în calcul recomandările noastre și bucură-te de cele mai bune perechi de pantofi sport, care să-ți ofere confort.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă