Cel mai cunoscut simbol al tradafirului este cel al iubirii, în toate nuanțele posibile pe care aceasta le poate avea: pasiune, gingășie, suferință, gelozie, despărțire.

Cum alegi buchetul de trandafiri potrivit de Valentine’s Day

De aceea, buchetele de trandafiri sunt printre cele mai comandate flori, indiferent de sărbătoare. Cu atât mai mult, de Ziua Îndrăgostiților – Valentine’s Day, aceștia reprezintă o alegere la îndemână, având puterea de a transmite mesajul potrivit femeii iubite sau admirate

Share

Rl online 0 comentarii

30.01.2020 - 17:39

 Află ce transmit trandafirii, fără cuvinte și alege ce flori de Valentine’s Day ar fi mai potrivite pentru a-ți exprima dragostea. 

Trandafirul roșu

Trandafiri roșii au transmis întotdeauna dragostea pasională. Roșul cardinal înseamnă dorința, roșul amarant simbolizează senzualitatea de lungă durată, roșul carmin – dorința înșelătoare, iar cei roșii ca focul simbolizează pasiunea înflăcărată.

Trandafirul galben

Simbolul trandafirilor galbeni s-a schimbat foarte mult. Dacă în perioada victoriană ei erau asociați cu gelozia, astăzi sunt un simbol al prieteniei, așa că revin destul de des în comenzile pentru aniversări sau de 1-8 Martie, spun floriștii Floria.ro.

Trandafirul alb

Simbolizează puritatea, nevinovatia, și, de aceea, este considerat floarea miresei. Este asociat cu tinerețea, căsătoria și noile începuturi, dar și cu loialitatea și dragostea platonică. Este de asemenea o alegere pentru cei aflați într-o relație de mai mult timp, fiind totodată o alegere elegantă și sofisticată când alegerea se îndreaptă spre buchete de trandafiri.

Trandafirul roz

Este floarea feminității, eleganței, rafinamentului, așa că se află în topul preferințelor pentru comenzi de Ziua Îndrăgostiților și nu numai. De asemenea, este o alegere populară atunci când în aranjamente florale se preferă minirosa astfel încât rezultatul este un buchet jucăuș, vesel, așa cum ar trebui să fie o relație tânără.

Trandafirul violet

Violetul fiind o culoare mistică, trandafirul violet este asociat cu misterul, dar și cu încântarea și dorința. Este preferat pentru trandafiri criogenați, care rezistă chiar și 20 de ani. La Floria descoperi o categorie diversificată de trandafiri criogenați așezați în cupolă sau cutie.

Trandafirul portocaliu

Simbolizează entuziasmul și dorința, de aceea, oferirea trandafirilor portocalii exprimă admirația, emoția și atracția. Buchetele de trandafiri portocalii sunt o alegere populară pentru cei care vor să iasă din tipare, care își doresc să impresioneze și să cucerească fără însă a-și asuma o aură romantică.

 

Comentarii