11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleVIDEO Cum a omagiat Palatul Buckingham muzica trupei Queen după succesul "Bohemian...

VIDEO Cum a omagiat Palatul Buckingham muzica trupei Queen după succesul “Bohemian Rapsody”

Orchestra Gărzii Regale de la palatul Buckingham i-a surprins pe turiştii care s-au aflat luni la Londra cu o interpretare a piesei “Bohemian Rhapsody” a trupei Queen, la câteva ore după ce filmul cu acelaşi titlu a primit două dintre cele mai importante premii la gala Globurilor de Aur.

Imaginile publicate pe internet îi înfăţişează pe membrii orchestrei militare executând acordurile celebrei piese: 

Piesa lansată în 1975 este al treilea cel mai bine vândut hit din istoria Marii Britanii.

Lungmetrajul regizat de Bryan Singer şi Dexter Fletcher, cu Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury, a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o dramă şi pentru cel mai bun film- dramă duminică seară.

Ministerul britanic al Apărării şi Armata din regat nu au putut să confirme în mod oficial dacă interpretarea filmată de turişti a fost un omagiu adus succesului pe care îl are filmul, arată The Guardian.

După ce acordurile piesei Queen s-au încheiat, orchestra a interpretat tema muzicală din serialul “Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, spune şi publicaţia The Independent, care atribuie acest moment premiului Globul de Aur câştigat de actorul din acest serial Richard Madden, pentru un rol interpretat în producţia “Bodyguard”.

Cu toate că nu este un lucru obişnuit, garda interpretează din când în când adaptări ale unor piese populare, pentru a marca o ocazie specială. În luna iulie 2018, militarii au interpretat piesa trupei ABBA “Dancing Queen”, în săptămâna în care a fost lansată pelicula “Mamma Mia! Here We Go Again”, iar, în luna august, s-au auzit acordurile cântecului “Respect” în onoarea regretatei Aretha Franklin.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă