Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Cum a lăsat Andreea Marin o vedetă fără emisiune

Marina Almășan a spus tot despre momentele în care s-a trezit că nu mai are emisiune din cauza unei alte vedete. Cea în cauză ar fi, fără voie, însă, chiar Andreea Marin.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.04.2018 - 10:47

Este vorba de momentul în care emisiunea de la TVR pe care Marina Almășan o avea a fost înlocuită de cea a Andreei Marin, ”Surprize, surprize”.

Prezentatoarea de televiziune Marina Almășan a povestit, într-un interviu pentru adevarul.ro, cum a ajuns să rămână fără una dintre emisiunile pe care le prezenta la TVR.

“Eu am fost chemată într-o zi de Titus Munteanu, directorul de la TVR 1 pe atunci, şi mi-a spus. Eu cumva am fost încântată, mă gândeam că, ia uite, sunt invitată sâmbăta, cumva la masă cu oamenii care fac divertisment în TVR de ani de zile, nume foarte mari.

Am acceptat, am cedat foarte uşor, tatăl meu nici acum nu mă iartă pentru uşurinţa cu care am cedat. Eu am fost de bună credinţă şi am zis că dacă un profesionist de talia lui Titus Munteanu îmi propune aşa ceva, înseamnă că aşa e bine. Şi atunci am pus pe picioare alt format de succes.

La câteva luni după ce s-a oprit Ceaiul de la ora 5, a apărut la TVR Suprize, surprise şi, după mulţi ani, Titus Munteanu mi-a mărturisit – "Ştii că atunci Lazarov, care mi-a fost foarte bun prieten, mi-a spus că dacă vreau un format străin cumpărat trebuie să fac curăţenie în zona respectivă, să nu mai existe nicio emisiune care să aibă un succes foarte mare, pentru ca noua emisiune să se poată impune foarte uşor". Mi-a recunoscut că ăsta a fost motivul pentru care a oprit Ceaiul”, a mărturisit Marina Almășan.

Comentarii

loading...