Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum a fost păcălită o femeie să se căsătorească cu un străin

O femeie de 21 de ani din Hong Kong a fost păcălită să se mărite cu un bărbat chinez. Aceasta a luat parte la o simulare de nuntă, unde trebuia să joace rolul unei mirese, potrivit BBC.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.08.2018 - 11:00

Totuşi, femeia şi bărbatul respectiv au semnat un certificat valabil de căsătorie. După ce a revenit în Hong Kong, tânăra a realizat că este căsătorită. Deşi a apelat la autorităţi pentru a anunţa infracţiunea comisă, poliţia nu a putut să o ajute deoarece nu avea suficente dovezi.

Un director din cadrul federaţiei sindicatelor susţine că aceasta este nouă formă de înşelăciune şi este dezamăgit că asta se întâmplă într-un Hong Kong modern.

În mai, femeia a aplicat pentru un curs de machiaj, iar firma care l-a organizat a convins-o să joace rolul unei mirese într-o simulare de nuntă. În iulie, tânăra a semnat un document de căsătorie într-un centru guvernamental local. Acum, ea este căsătorită şi nu poate decât să depună actele pentru divorţ.

Rezidenţii chinezi căsătoriţi cu un partener din Hong Kong pot aplica pentru viza care le permite să locuiască în teritoriul autonom. Poliţia din Hong Kong a descoperit aproximativ 1.000 de astfel de cazuri.

Comentarii

loading...