Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cultivatorii de pepeni au un răspuns pentru Mădălin Ionescu

Cultivatorii de peneni din Dăbuleni, jud. Dolj, transmit că produsele lor sunt „de cea mai înaltă calitate şi la fel de naturale cum au fost dintotdeauna”, ca răspuns la o postare a lui Mădălin Ionescu, care a scris că se simte rău după ce a consumat pepene roşu.

Share

Rl online 0 comentarii

01.08.2018 - 14:10

Cultivatorii de pepeni din Dăbuleni îşi apără brandul, pepenele verde, după ce Mădălin Ionescu a scris că se simte rău după ce a consumat pepene roşu.

„Pepene de Dăbuleni proaspăt, de la Piaţa Obor. Are un gust atât de dulce, din experienţă personală, vă spun că toată vara n-am mâncat pepene mai bun ca acum. Domnul Madălin Ionescu minte cu neruşinare, la TV, că s-a intoxicat de la pepene. Noi mâncăm zilnic încă din iunie şi nu s-a intoxicat nimeni, nici din familie, nici dintre clienţii noştri, fiindcă mereu revin la noi să cumpere şi spun că sunt nemaipomeniţi. Oameni buni nu mai credeţi ce se spune acum! Ocupaţi-vă timpul cu lucruri mai interesante pentru viaţa voastră! Vă aşteptăm în continuare la pieţe, vă garantăm că produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate şi la fel de naturale cum au fost dintotdeauna”, este mesajul postat pe Facebook de către reprezentantul unuia dintre cultivatorii de pepeni din Dăbuleni.

La ora actuală, pepenii din Dăbuleni se vând în mai multe locuri din ţară, foarte mulţi cultivatori doljeni fiind prezenţi în pieţele din Bucureşti.

„Sunt praf !!! De cinci ore zac ! Vărsături non stop ! Asta după ce am mâncat dintr-un pepene achiziţionat din piaţa ! Este incredibil ! Am ajuns să mâncăm pepeni cu aromă de pepene ! Ce bagă producătorii în ei ? Este a doua oară când păţesc aşa ceva ! Prima dată am crezut că este o întâmplare … Culmea, vânzătorii au fost diferiţi, dar simptomele sunt aceleaşi ! Acum îmi este, însă, mult mai rău !…Nu am mâncat nici măcar o felie întreagă! Autorităţile trebuie să investigheze urgent <compoziţia> acestor pepeni mari , dar foarte periculoşi pentru sănătatea noastră! Producătorii acestor lubeniţe sunt inconştienţi! Îşi riscă libertatea pentru o brumă de bani ! P.S. Şi soţiei mele i s-a făcut rău … Pepenii erau uriaşi şi provin din Ialomiţa … Asta mi-a spus vânzătoarea (pe care o voi căuta după ce îmi voi reveni) . Încă ceva … Pentru că nu vreau să greşesc, vă rog să-mi spuneţi unde găsesc un laborator de analiză a produselor agro-alimentare în zona Băneasa – Otopeni? Vreau să mă duc cu acest pepene la <control> ! Astăzi am mâncat doar pepene şi două bucăţi de brânză – tot din piaţă . O voi analiza şi pe aceea, deşi persoana de la care am cumpărat brânza e de încredere … Achiziţionez de ani de zile brânza de la ea!”, scria Mădălin Ionescu pe contul lui de Instagram.

Comentarii