27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleCristina Spătar, clienta fidelă a medicilor esteticieni

Cristina Spătar, clienta fidelă a medicilor esteticieni

A ajuns la 46 de ani, are un corp de invidiat, dar chipul ei nu arată deloc bine. Și asta, mai mult ca sigur, din cauza intervențiilor pe care le-a suferit în ultima perioadă.

Cristina Spătar s-a confruntat cu multe probleme în cursul vieții sale, atât din punct de vedere personal, cât şi personal, dar cele mai mari sunt cele de natură fizică. Anii au trecut, iar artista a trecut pragul medicului estetician de foarte multe ori, iar acum a ajuns de nerecunoscut.

Cea supranumită “Regina R&B” şi-a făcut, în Italia, în urmă cu ceva timp, o rinoplastie care a costat-o 8.000 de euro. “Adormi şi te trezeşti cu un nas nou. Nu este dureros deloc, doar dacă te atinge cineva. De câte ori îmi vedeam filmările, aveam impresia că am nasul într-o parte. Am scăpat de o obsesie”, a precizat Cristina Spătar.

În ceea ce privește alte intervenții estetice, Cristian Spătar și-a ridicat posteriorul, a apelat la liposucție, a scăpat de o parte din grăsime. Pentru ca totul să fie foarte clar, medicul estetician Chawi Youssef este de părere că  vedeta a bifat și alte operații. “Cristina Spătar şi-a corectat ridurile de expresie cu acid hialuronic, are rinoplastie, liposucţie abdominală şi implanturi mamare”, a precizat doctorul.

Dacă analizăm cum arăta la începuturile carierei sale, diferenţele sunt extrem de vizibile. Cu toate că are un trup demn de invidiat de toate domnișoarele din zilele noastre, Cristina Rus a exagerat cu intervențiile estetice, la nivel facial, iar admiratorii nu avut tocmai cuvinte de laudă pentru aceasta.

„Am fost întrebată anterior dacă sunt hotărâtă să îmi schimb protezele la sâni şi am zis că dacă e să fac lucrul ăsta, l-aş face doar cu doctorul meu. Am implanturi de 11-12 ani. La frunte aş mai modifica ceva.” a spus, în urmă cu ceva timp, Cristina Rus.

Chiar dacă şi-a făcut intervenţie după intervenţie, Cristina Rus nu vrea să se oprească aici. Ba chiar, mai mult decât atât, anul trecut, gurile rele spuneau că artista ar fi lăsat nici mai mult, nici mai puţin de 400.000 de euro medicilor esteticieni, dar cu toate acestea, cântăreaţa nu are de gând să renunţe la modificările corporale.

Cele mai citite

Statul Qatar va avea investiții în România de 15 miliarde de euro, anunță premierul Ciolacu

Vizita premierului Marcel Ciolacu în Qatar, în perioada 16 aprilie-17 aprilie 2024, are ca principal obiectiv "dezvoltarea în România a unor proiecte de investiții...

Vești bune despre economie. S&P reconfirmă ratingul suveran al României și perspectiva stabilă

Agenţia de rating S&P a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/A3 pentru datoria pe termen lung...

După toate celelalte probleme, companiile vor fi lovite și de greva la Registrul Comerțului

Greva la Registrul Comerțului este de natură să afecteze companiile din România, explică un articol publicat pe site-ul termene.ro. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al...
Ultima oră
Pe aceeași temă