19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCristiano Ronaldo negociază pentru un nou reality show

Cristiano Ronaldo negociază pentru un nou reality show

Reality show-ul ar urma să aibă 13 episoade şi să fie produs de compania de media Religion of Sports, pentru platforma video Facebook Watch, potrivit unor surse din industrie.

Ronaldo este cel mai popular atlet de pe Facebook, cu peste 120 de milioane de followeri pe pagina sa oficială, şi este unul dintre cei mai titraţi sportivi din lume.

În prezent, el joacă în echipa de fotbal profesionistă spaniolă Real Madrid, dar şi pentru naţionala Portugaliei, care a fost eliminată de la Cupa Mondială 2018.

La nivel personal, Ronaldo este tatăl a patru copii, Cristiano Jr., în vârstă de 8 ani, care deja este considerat un fotbalist talentat, Alana, în vârstă de 7 luni, a cărei mamă este Georgina Rodriguez, despre care se zvoneşte că este logodnica sportivului, şi gemenii Eva Maria şi Mateo, născuţi în iunie 2017 de o mamă surogat.

Pentru Facebook Watch, Ronaldo produce deja, prin studioul său wiip, un serial despre o echipă de fotbal feminină din New York. De asemenea, Ronaldo va lansa o serie cu supereroi, “Striker Force 7”, inspirată din viaţa sa.

Cele mai citite

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă