Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

produkty_kapsle

Creşterea naturală a imunităţii cu celule stem vegetale

Share

Adriana Constantinescu 0 comentarii

Actualizat: 01.06.2020 - 17:58

Sistemul imunitar este un răspuns complex, dar natural la agenţii patogeni din corpul nostru. Răspunsul imunitar rezultat la microbi nu este general, ci specific. Memoria imună stochează informaţii despre bolile timpurii şi este detectată de limfocitele T, iar anticorpii recunosc agenţii patogeni şi încep să lupte pentru sănătatea umană. Dezavantajul acestui proces este că, pentru prima dată, imunitatea naturală combate boala. În viitor, imunitatea dobândită se dezvoltă pentru a combate o boală specifică. Înainte de aceasta, orice ajutor pentru creşterea imunităţii va fi foarte util.
 

Matuzalem – Molecula Vieţii

Matuzalem capsule denumite şi Molecula Vieţii este un antioxidant care conţine extract de flavonoide şi vitamine C, B2, B6, B12. Substanţa activa este eliberată după trecerea prin tractul digestiv. Aceasta este cea mai activă forma fizică. Capsula este ideală pentru detoxifierea organelor interne, în special pentru creşterea imunităţii şi întinerirea organismului. Capsulele trebuie ingerate cu o cantitate mai mare de apă.
 
Molecula Vieţii conţine Camelia Sinensis, care este un complex flavonoide extras din ceaiului negru fermentat, leucoantocianidine din complexul flavonoide 25-40%, catechine 60-75% şi vitamine C, B2, B6, B12. Vitamina B2 (riboflavina) ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ, iar vitaminele B6 şi B12 contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar. În plus, toate cele trei vitamine susţin un metabolism energetic adecvat şi o bună funcţionare a sistemului nervos. Cercetările arată că flavonoidele sunt capabile să lege radicalii liberi de oxigen şi acizi graşi, ceea ce îi face antioxidanţi eficienţi, care asigură protecţia celulelor împotriva efectelor nocive ale mediului.
 
Inflamaţia este răspunsul organismului la prezenţa diferitelor bacterii, viruşi, leziuni, substanţe toxice, dar şi la reacţii ale sistemului imunitar (hipersensibilitate) care pot duce la deteriorarea ţesuturilor. Inflamaţia cronică este asociată cu boli precum artrită reumatoida, astmul bronşic, ateroscleroza, boala Alzheimer şi boli oncologice. Cercetările arată că efectele benefice ale capsulelor de Molecula Vieţii asupra inflamaţiei, pot preveni deteriorarea ţesuturilor şi pot ajuta la normalizarea funcţiei imune, având în acelaşi timp un mecanism similar de acţiune, la fel ca şi medicamentele antiinflamatoare fără steroizi.

 

Efect antibacterian şi antiviral

Flavonoidele din capsulele Matuzalem şi-au dovedit activitatea antibacteriană şi antivirala. Catechina din extractul de ceai negru fermentat este eficientă împotriva bacteriilor derivate din alimente, şi prin urmare, are un impact pozitiv asupra tulburărilor legate de canalul digestiv.  Extractul de frunze de ceai are o serie de efecte benefice asupra metabolismului uman şi proceselor biochimice. Poate reduce aportul de energie în timp ce creşte emisiile de energie şi arderea grăsimilor. Flavonoidele din extract pot contribui la buna funcţionare a proceselor metabolice. 
 
Molecula Vieţii are efecte benefice asupra pereţilor vaselor de sânge, unde pot reduce formarea de plăci aterosclerotice, reducând astfel riscul de a dezvolta un atac de cord sau un accident vascular cerebral. Flavonoidele pot afecta diviziunea bacteriilor, membranele celulare şi metabolismul acestora, prezentând astfel o activitate antibacteriană bună. Există mai multe studii care privesc efectele flavonoidelor asupra sistemului imunitar.
 
Matuzalem – Molecula Vieţii este recomandat pentru utilizare pe termen lung. Trebuie administrată o capsulă pe zi, iar dacă este necesar se poate creşte doza la două capsule pe zi.
 
Matuzalem este un produs protejat de brevetul international EP 1999935267 referitor la denumire si tehnologia de fabricare.
 
 

Comentarii