13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleCrește un câine de companie fericit și ia-l cu tine în vacanță!

Crește un câine de companie fericit și ia-l cu tine în vacanță!

Tuturor ne plac animalele de companie, indiferent dacă avem sau nu unul acasă. Nimeni nu poate  rezista drăgălășeniei privirii unui cățeluș sau hârjonelii lui jucăușe de fiecare zi. Dacă aceste animale devotate de companie ne aduc atâta bucurie în fiecare zi, este datoria noastră să le asigurăm un confort cât mai bun, să le dăm cea mai bună hrană câini, să ieșim la plimbare cu ei ori de câte ori e necesar, să-i luăm și pe ei în vacanță cu noi, să le asigurăm îngrijiri medicale atunci când sunt bolnavi, pe scurt să-i facem și pe ei să fie fericiți. 

 

Ce crezi că îți face câinele de companie cu adevărat fericit?

Fericirea este o temă atât de filosofică pentru noi. Înțelepții tuturor vremurilor au căutat și au încercat să-i ofere un răspuns. Și noi ne întrebăm astăzi în fiecare zi ce ne face fericiți și ce ne poate aduce fericirea. Multora dintre noi prezența unui animal de companie, a unui câine devotat și iubitor sau a unei pisici lingușitoare și drăgăstoase ne ajută să fim mult mai aproape de acest vis și de momente ce ne umplu sufletul de iubire. Dar așa cum noi avem privilegiul de a gusta aceste momente de bucurie, tot așa și companionii noștri cei mai devotați au nevoie de dragostea noastă și de fericire.

În acest sens pet shop-ul online Animalulfericit.ro vine cu o serie de sfaturi. Ei știu că un câine de companie va fi mult mai fericit atunci când:

  • îți vei face timp să-i acorzi o mângâiere și să te joci cu el
  • îl vei oferi apă proaspătă și hrană de cât mai bună calitate, cum ar fi hrana premium Taste of the Wild.
  • îl vei scoate la plimbare să își facă nevoile și ori de câte ori este necesar
  • vei fi atent la starea și dispoziția lui pentru a fi sigur că nu este bolnav
  • dacă este bolnav mergi cu el la un medic veterinar să îl consulte și sa-l trateze
  • îi vei cumpăra jucării de căței și un pătuț special pe care să îl simtă că este al lui și în care să se simtă bine și confortabil
  • îl vei spăla și îngriji oricât de des este necesar
  • oferă-i recompense atunci când are un comportament potrivit
  • dresează-l de mic dacă vrei să te înțelegi cât mai bine cu el sau dacă simți un comportament  modificat și agresiv
  • ia-l cu tine în călătorii și drumeții în aer liber, plimbările îi fac și lui la fel de bine cum îți fac și ție.

 

Pentru a fi sigur că animalele tale de companie se bucură de cel mai bun confort în călătorie, cumpără o cușcă transport câini certificată, ce respectă standardele de siguranță și protecție.

Dacă ai parcurs toată această listă și ai bifat fiecare punct înseamnă că ești stăpânul fericit al unui animal fericit. Intră și tu pe Animalulfericit.ro, consultă oferta și alege produse care îți fac animalul de companie fericit!

Dacă vrei și tu să crești un astfel de animal, intră pe site-ul Animalulfericit.ro, și comandă hrană câini și cuști transport câini.

 

Articol Redactat și publicat de Edcora, Agenție Marketing București.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă