7.4 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCraiovarentacar.ro pune la dispozitia clientilor cele mai bune servicii rent a car

Craiovarentacar.ro pune la dispozitia clientilor cele mai bune servicii rent a car

Craiovarentacar.ro pune la dispozitia clientilor cele mai bune servicii de inchirieri auto in Craiova, astfel incat fiecare calatorie sa fie una confortabila si rapida. Cei care ajung in acest oras si nu sunt familiarizati cu toate strazile si cartierele, nu trebuie decat sa-si aleaga o masina pe de pe site-ul companiei, cu ajutorul careia sa poata ajunge oriunde au nevoie. De asemenea, chiar si persoanele care locuiesc in Craiova pot apela la serviciile firmei, in cazul in care nu detin un autoturism propriu sau au unul, insa este defect.

 

Ce tipuri de masini pot inchiria soferii?

Flota de masini din care soferii isi pot alege un autoturism este una larga, astfel incat fiecare client sa poata gasi aici exact tipul de autoturism de care are nevoie. Masini mici, medii sau mari, autoturisme pentru familii sau masini de lux, SUV-uri si crossover-uri, microbuze sau masini automate: toate acestea pot fi inchiriate pentru diferite perioade, in functie de nevoile clientilor. In dreptul fiecarui model, pe site, exista o scurta descriere, astfel incat soferii sa poata alege exact tipul de masina care le trebuie.

 

Perioada de inchiriere

Unul dintre avantajele de care dispun clientii care au nevoie de masini de inchiriat in Craiova este ca firma nu impune o perioada minima de inchiriere. In plus, cu cat perioada este mai mare, cu atat preturile percepute pe zi scad. Mai mult, masinile pot fi folosite fara o limita de kilometri, cu exceptia cazului in care soferii au nevoie de un autoturism pentru o perioada de 1-3 zile. In situatia in care clientii depasesc limita impusa de firma, atunci trebuie sa plateasca 2 euro mai mult pentru fiecare 100 de kilometri realizati in plus.

 

Cum pot inchiria soferii un autoturism?

Cei care au nevoie de o masina, pot alege una direct de pe site, dupa ce studiaza ofertele sau pot suna la numarul de telefon afisat in sectiunea contact. In plus, clientii au la dispozitie si o adresa de e-mail, dar si formularul online. In momentul in care soferii preiau autoturismul, acesta are plinul facut – cu mentiunea ca masina sa fie returnata la fel.

 

Conditii de inchiriere si actele necesare

Pentru ca o persoana sa poata inchiria o masina, ea trebuie sa aiba cel putin 21 de ani si sa detina un permis de conducere valid in Romania sau in Europa de cel putin un an. La incheierea contractului, reprezentatii companiei vor solicita atat cartea de identitate, cat si o copie dupa permisul de conducere. In cazul in care clientii au nevoie sa prelungeasca perioada de inchiriere, trebuie sa ia legatura cu firma contractata, pentru a-si anunta intentia. In astfel de situatii, se realizeaza un contract aditional celui initial.

 

Toti soferii merita sa circule in conditii excelente, fara a depinde de mijloacele de transport in comun. Apelarea la o companie de inchirieri este cea mai buna solutie, indiferent de perioada in care soferii au nevoie de o masina. Astfel, isi pot rezolva problemele in cel mai scurt timp si, totodata, au libertatea de a se deplasa oriunde au nevoie, oricand!

 

 

 

 

Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă