14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCovorașele profesionale – un aliat pentru păstrarea curățeniei

Covorașele profesionale – un aliat pentru păstrarea curățeniei

Curățenia și igiena sunt factori esențiali pentru păstrarea sănătății, iar printre multele produse și soluții care ne ajută să le păstrăm în cele mai bune condiții, se numără și covorașele profesionale.

Este important să nu lăsăm microbii și virușii să păstrundă în spațiile în care ne desfășurăm activitatea și cu atât mai puțin, în unitățile medicale, sanitare, de învățământ sau alimentare. Pentru a asigura o protecție ideală a spațiilor, cele mai eficiente soluții sunt covorașele profesionale dezinfectante, care pot fi instalate la toate intrările importante ale unităților. Indiferent de tipul de spațiu în care sunt folosite, covorașele profesionale dezinfectante răspund tuturor necesităților de curățenie și igienă, îmbinând astfel un design plăcut, cu utilitatea și calitatea.

Fiind recomandate pentru o multitudine de zone medicale, industriale și zone din segmentul alimentar, covorașele profesionale dezinfectante asigură o igienizare profesionala a spațiilor si o curățenie de lungă durată. Nu trăim într-un loc curat și ferit de bacterii. De aceea, atât în spitale, cât și în spații în care se pregătesc alimente sau se depozitează astfel de produse de origine vegetală sau animală, trebuie să luăm toate măsurile de precauție pentru a evita contaminări ce pot duce la îmbolnăviri serioase.

Altfel spus, cel mai important scop al acestor covoare dezinfectante, este de a reține bacteriile și microbii. Aceste tipuri de covoare sunt tratate în asa fel încât să poată asigura o igienizare profesională a podelelor.

Profesioniștii au nevoie de covoare profesionale, pentru că acestea oferă beneficii multiple: au un design modern și elegant, antifonează, izolează termic și au o utilitate esențială în păstrarea curățeniei și a igienei. Pentru birou și domeniile Horeca se poate alege dintr-o gamă extrem de variată de covorașe HORECA, ideale pentru clădri de birouri, hoteluri sau pensiuni, baruri, restaurante, cafenele și multe alte spații de mari dimensiuni.

Pe langă acestea, foarte importante sunt și covorașele sau ștergarele pentru intrare, care sunt ideale pentru reținerea mizeriei adunate pe tălpi. Fie că vorbim despre covorașe profesionale dezinfectante sau despre covorașele metalice, care răzuiesc murdăria sau despre cele cu sistem de scurgere, care se instalează în ușile rotative de la intrările în clădiri, covorașele profesionale joacă un rol important de protecție împotriva mizeriei și a germenilor.

Igiena este unul dintre cei mai importanți factori, indiferent de locul unde mergem. De aceea și covorașele de exterior joacă un rol foarte important. Special construite pentru a rezista la factorii de uzură externi, covorașele profesionale pentru exterior sunt realizate din materiale de cea mai înalta calitate. De asemenea, acest tip de covorașe este extrem de rezistent la trafic intens și are o durată de viață foarte lungă.

Covorașele de exterior trebuie să fie în primul rând practice. Este și normal, pentru că sunt așezate chiar la intrarea în locuință sau în instituții și clădiri de birouri, ceea ce face ca murdăria să fie ținută la distanță. Este suficient să te ștergi bine pe acestea, și în acest fel se va menține curățenia mult mai bine în interiorul spațiilor în care urmează să intri. Covorșele pot fi așezate atât la exterior, cât și la interior, dar trebuie să fie curățate regulat și obligatoriu, mai ales în această perioadă, trebuie să aplici pe ele un strat de protecție împotriva microbilor.

Covorașele profesionale sunt extrem de variate: covorașe dezinfectante, covorașe HoReCa, pentru birou, industriale, de protecție, personalizabile, fiind potrivite pentru toate tipurile de spații în care sunt necesare: în clădirile publice, spații comerciale, aeroporturi, clădiri industriale, fabrici, clinici medicale, hoteluri și bănci. 

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă