Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cove: fără extravaganțe în vacanță!

Gabriel Coveșeanu, actorul și prezentatorul de televiziune cunoscut sub numele de Cove, plănuiește o vacanță liniștită alături de familie.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.06.2018 - 20:18

Unde mergi anul acesta în vacanță?


Anul acesta o să-mi iau o săptămână de vacanță pe care, probabil, o vom petrece în România, la munte, alături de cei doi copii. Iar după munte vom merge o altă săptămână la mare, la plajă, într-un resort din Turcia.


Ce nu-ți lipsește niciodată din bagaj?


Nu sunt foarte legat de obiecte, în general, așa că nici în vacanță nu mă dezic de asta. Îmi pun în valiză strictul necesar pentru că nu am obiect care ar trebui să nu lipsească. Dacă mi-am uitat ceva acasă, mă descurc la fața locului.


Care este destinația ideală de vacanță și cât ai cheltuit cel mai mult într-o vacanță?


Sincer, destinația ideală de vacanță trebuie să fie undeva unde să existe apă, soare și plajă. Nu am cheltuit exagerat pe o vacanță niciodată, iar evadările noastre estivale au fost întotdeauna către destinații accesibile, nu am făcut niciodată extravaganțe.

Comentarii

loading...