6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCosmin Savu continuă investigațiile despre clanurile interlope la „România, te iubesc!”

Cosmin Savu continuă investigațiile despre clanurile interlope la „România, te iubesc!”

Cosmin Savu continuă investigațiile despre clanurile de interlopi din București, 

într-o nouă anchetă în care arată implicările politice și economice care au protejat și alimentat dezvoltarea grupărilor criminale. Clanurile au creat rețele care, în ultimele trei decenii, au capturat din instituțiile statului roman. 

„Povestea grupărilor criminale, a clanurilor de interlopi din București, este despre violențe teribile, dar și despre foame de bani, luptă pentru putere și supremație. De-a lungul timpului, grupările criminale au adunați bani mulți – capital cu care au corupt funcționari publici, polițiști și politicieni”, a spus Cosmin Savu.

 

În anchetă, Cosmin va sta de vorbă cu persoane din lumea interlopă, cu polițiști, politicieni, dar și sociologi sau economiști, pentru a arată care este impactul acestui fenomen asupra socieții. Vom descoperi cum interlopii au devenit oameni de afaceri respectabili, sub privirea sau cu ajutorul funcționarilor statului.

„Gruparea criminală, brand de capitală” – o inverstigație sub formă continuată, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă