Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Coșmarul trăit de Ingrid de Oliveira după Olimpiadă

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.01.2020 - 08:52

Medaliată cu argint la Jocurile Panamericane şi participantă la Jocurile Olimpice de la Rio, Ingrid De Oliveira a dezvăluit calvarul prin care a trecut după competiţia din Brazilia. După ce presa a aflat că a întreținut relații sexuale în Satul Olimpic, viața săritoarei în apă a devenit un adevărat coșmar.

Sportiva de 23 de ani a povestit că a primit oferte de juca în filme pentru a adulți, de a poza în reviste și spune că a fost criticată de multe ori. „Am fost hărţuită de întreaga lume. M-au asediat! Am primit oferte să joc în filme porno, să apar în reality show-uri cu tentă sexuală. Şi mi-am pierdut slujba. Am fost atacată de media din toată lumea”, a mărturisit Ingrid.

Brazilianca a dezvăluit şi alte întâmplări care-i lasă un gust amar. „Eu doar l-am adus pe Pedro Goncalves (kaiac-canoe) în camera mea. Nu a stat toată noaptea acolo. Am vorbit cu partenera mea de sărituri și colegă de cameră pentru a-l aduce și mi-a dat voie. Nu am dat-o afară din cameră Toată lumea o făcea. Bolt a adus o fată în cameră care nu avea acreditare. Toată lumea era pe Tinder. Pe Instagram, lumea mă critica, iar pe Pedro îl felicita. Trei zile nu am ieșit din cameră. Îmi era rușine”, a declarat sportiva.

Comentarii